1.kolo Pohár LOS-SK (Čachtice, sobota 1.9.2012)
-
inspiring_austin
-
inspiring_burnell
-
inspiring_pike
Vyborne straveny den. Konecne som spoznal dalsich chalanov z fora, celkom dobre si zastrielal, vyskusal dalsich par zbrani, vyhral shootout
(aspon nieco brali domaci) a tak ...
K dojmom zo sutaze:pozitivne,ale stale neviem ci MAJOR je inak bodovany ako MINOR, snad mi niekto odpovie. Mozno som zbytocne stracal cas double alfami. Inak pretek zaujimavy, nabuduce to prechadzanie z krytu do krytu bude ovela rychlejsie.
PS: gratulace Aggerovi k prvemu miestu.
PSS: Balistik, nabuduce si das koselu miesto tricka, pri taseni sa ti nezamota do neho zbran a ten shoot off mi vratis
K dojmom zo sutaze:pozitivne,ale stale neviem ci MAJOR je inak bodovany ako MINOR, snad mi niekto odpovie. Mozno som zbytocne stracal cas double alfami. Inak pretek zaujimavy, nabuduce to prechadzanie z krytu do krytu bude ovela rychlejsie.
PS: gratulace Aggerovi k prvemu miestu.
PSS: Balistik, nabuduce si das koselu miesto tricka, pri taseni sa ti nezamota do neho zbran a ten shoot off mi vratis
Naposledy upravil/-a cubitko v 02 Sep 2012, 04:50, upravené celkom 1 krát.
Dokonca ani s nou nema istotuyarco napísal:Dá sa, samozrejme.revino napísal:predpokladam, ze sa da prist aj bez registracie. ci?
Bez nej ale strelec nemá istotu, či sa zmestí na štartovnú listinu, takisto je registrácia cennou informáciou pre organizátora.
-
inspiring_pike
Nuz, nie je mi celkom jasne o com tocis. Niekoho niekto poslal prec z preteku v Cachticiach??? Mohol by si o tom prosim napisat viac? Asi by ma to celkom konkretne zaujimalo ako jedneho z organizatorov. Dakujem.add napísal:Dokonca ani s nou nema istotuyarco napísal:Dá sa, samozrejme.revino napísal:predpokladam, ze sa da prist aj bez registracie. ci?
Bez nej ale strelec nemá istotu, či sa zmestí na štartovnú listinu, takisto je registrácia cennou informáciou pre organizátora.Dnes ma, napriek tomu ze som na shootingarea registrovany pod cislom 1, poslali naspat do BA(zin)...
NzPerX napísal:Nuz, nie je mi celkom jasne o com tocis. Niekoho niekto poslal prec z preteku v Cachticiach??? Mohol by si o tom prosim napisat viac? Asi by ma to celkom konkretne zaujimalo ako jedneho z organizatorov. Dakujem.add napísal:Dokonca ani s nou nema istotuyarco napísal: Dá sa, samozrejme.
Bez nej ale strelec nemá istotu, či sa zmestí na štartovnú listinu, takisto je registrácia cennou informáciou pre organizátora.Dnes ma, napriek tomu ze som na shootingarea registrovany pod cislom 1, poslali naspat do BA(zin)...
prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad add