WTSHTF - všobecne

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

komisar napísal:
Rudo napísal:Treba povedat, ze vsetky "cervene" staty vznikli na nasili a porobe. Momentalne ma nenapada ani jeden priklad, kde by zmena na "ludovu demokraciu" prebehla demokraticky.
Len trocha OT: Nikto z nich netvrdil, že by zmeny mali prebehnúť demokraticky. Od toho sú červení, že sa zmeny snažia robiť revolučne. Ich teoretici tvrdia, že demokraticky to nejde.
Najsam sranda na tom je, že sa tým blížia názorom mnohých z nás, fóristov...
Nie, najsam sranda je to, že kdekoľvek sa dostali k moci, tak sa snažili zlikvidovať väzením či smrťou cca 10% inteligencie a tým nemyslím iba politikov, ale aj učiteľov, filozofov, podnikateľov atď. a budovať inteligenciu novú. A tým sa zas od nás fóristov našťastie líšia...
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

10% inteligencie, myslel si 100,vsak :?:
inspiring_panini

Myslel som 10% najinteligentnejšej časti obyvateľstva, napísal som to zle. 100% inteligencie som nemyslel, ťažko určiť kde je tá hranica kto do nej ešte patrí a kto už nie.
Používateľov profilový obrázok
hlavaXX
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa hlavaXX »

mam tu clanok na podporu paranoje, o hodnovernosti zdroja sa da pochybovat, ale tesi ma, ze niekto to vidi este ciernejsie ako ja :lol:

a vobec neviem co si mam mysliet o tom nakupe nabojov s dutou spickou pre spravu socialneho zabezpecenia

http://www.zvedavec.org/komentare/2012/ ... 4.facebook
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa Kapo »

hlavaXX napísal: a vobec neviem co si mam mysliet o tom nakupe nabojov s dutou spickou pre spravu socialneho zabezpecenia
Sa chystajú vydať poslednú sociálnu dávku....
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Socialna znamena to, ze by ju mal dostat kazdy. To je predsa socialne nie ?? :twisted:
inspiring_swartz

Príspevok od používateľa inspiring_swartz »

Zoidberg37 napísal:... A tým sa zas od nás fóristov našťastie líšia...
OK, ale si to ty, kto tu má v avatare Williama Fostera :P

:wink:
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Ja mam zase v xichte postavicku Temneho archona zo Starcraftu. To este neznamena, ze dokazem vysavat dusevnu silu a zmocnit sa silou vole duse nizsej bytosti :twisted:
Naposledy upravil/-a Rudo v 24 Sep 2012, 08:13, upravené celkom 1 krát.
inspiring_panini

Komisár: videl som ten film viackrát a nemám pocit, že by hlavnému hrdinovi išlo o veľkú červenú revolúciu alebo o zabíjanie tých inteligetnejších. Bol oprávnene nasratý na spoločnosť a ľudí okolo seba a svoju oprávnenú frustráciu riešil neprimerane extrémnym spôsobom. Btw nie som jediný, kto tú má postavu z takého typu filmu, postava z Petersonovho avataru je veľmi podobný koncept hrdinu.
inspiring_swartz

Príspevok od používateľa inspiring_swartz »

Zoid, klídek. Nemusíš brať všetko vážne, hlavne ak je prítomný tento ;) smajlík. :)
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa aris »

http://www.youtube.com/watch?v=UDCRgqspmyU

hmmm, niekolko krat mi napadlo, ze toto bude eskalovat. Ktovie, mozno az do obcianskej vojny. 55% mladych bez prace ...
A Katalansko otvorene hovori o samostatnosti.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Ja som »

vzdy ked pozeram taketo nejake video z demonstracie, rozmyslam, preco demonstranti nepouzivaju zapalne flase, dlazobne kocky a pyrotechniku ?
inspiring_austin

no lebo by to len eskalovalo nasilie pouzite druhou stranou.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Ja som »

co ja viem, nemam ale pocit, ze by sa druha strana nasiliu uz teraz vyhybala.. To ze by to eskalovalo do nasilnosti mi je jasne, otazne vsak je, ci sa im podari splnit ciel demonstracie bez toho, aby pouzili "silu".
inspiring_austin

ano, to je dobra otazka, o kt. popolemizujeme v ZA ak prides. Prides?
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"