Správa fóra
Chlapi kam zmizol napríklad z diskusie o streľbe vo Zvolene Panzerov príspevok a zároveň aj tie moje? To chcete povedať, že jeho príspevok znižoval úroveň fóra?
Aké pravidlo som porušil, keď som ho upozornil na prezumpciu neviny?
Rovnako boli zmazané príspevky aj v diskusii "Streľba v Šali", kde som poukazoval na rozdielny meter OČTK pri takmer totožných prípadoch.
Nebolo by lepšie doplniť do pravidiel fóra - "politicky nekorektné príspevky budú zmazané", nech vie každý diskutér na čom je predtým ako sa rozhodne prispieť svojim názorom?
Dík za odpoveď.
Aké pravidlo som porušil, keď som ho upozornil na prezumpciu neviny?
Rovnako boli zmazané príspevky aj v diskusii "Streľba v Šali", kde som poukazoval na rozdielny meter OČTK pri takmer totožných prípadoch.
Nebolo by lepšie doplniť do pravidiel fóra - "politicky nekorektné príspevky budú zmazané", nech vie každý diskutér na čom je predtým ako sa rozhodne prispieť svojim názorom?
Dík za odpoveď.
Kalach, neber to osobne. Kolega, ktorý tú diskusiu premazával zrejme postupoval tak, že nezmazal len balast, ale aj príspevky k veci, ktoré však na ten balast nejakým spôsobom nadväzovali. Vravím, nerobil som to ja, tak neviem, len predpokladám.
Ešte jedna podstatná vec. Síce som neprišiel s návrhom obmedziť diskusiu v sekcii "Udalosti", ale tiež som ju svojim hlasom podporil. Lenže dôvodom nie je výskyt príspevkov, ktoré nie sú politicky korektné. Na politickú korektnosť sa na tomto fóre príliš nehráme, ako si môžeš všimnúť v iných diskusných témach. Problémom sú príspevky, ktoré majú nejaký potenciál ublížiť konkrétnym osobám, alebo ktorých zneužitím možno diskreditovať toto fórum.

Ešte jedna podstatná vec. Síce som neprišiel s návrhom obmedziť diskusiu v sekcii "Udalosti", ale tiež som ju svojim hlasom podporil. Lenže dôvodom nie je výskyt príspevkov, ktoré nie sú politicky korektné. Na politickú korektnosť sa na tomto fóre príliš nehráme, ako si môžeš všimnúť v iných diskusných témach. Problémom sú príspevky, ktoré majú nejaký potenciál ublížiť konkrétnym osobám, alebo ktorých zneužitím možno diskreditovať toto fórum.
Nie som odborník na phpBB fórum, ale nedalo by sa tu aplikovať toto?:
http://www.404techsupport.com/2009/03/e ... pbb-forum/
Lebo už niekoľkokrát som potreboval napr. preškrtnutie textu:
http://www.404techsupport.com/2009/03/e ... pbb-forum/
Lebo už niekoľkokrát som potreboval napr. preškrtnutie textu:
[strike]test preškrtnutia[/strike]Puts a horizontal line right through the center of the text. Good for editting and updating information without just deleting the old.
BBCode: [strike]{TEXT}[/strike]
Neviem ako ostatnym, no mne osobne sa velmi nepaci inzercia na noze Boker plus, kde je v inzerate napisane ze ide o spickove noze tej znacky a pritom sam predavajuci priznal, ze ide o fake-y. Podla mna tuto informaciu zamerne neuviedol do inzeratu a priznal sa az na zaklade sice nepovolenej ale uzitocnej diskusii v inzercii. Je taketo nieco v poriadku?