Správa fóra

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Dantes, nik nepovedal, že toto riešenie je trvalé. Aj v minulosti bola diskusia v sekcii "Udalosti" obmedzená a potom odomknutá. Našou úlohou je však dbať aj na to, aby webforum nemohlo byť ľahko skompromitované pre neuvážené počínanie pár diskutérov.
matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 1 month

Príspevok od používateľa matus69 »

mne ta sekcia vyhovovala, lebo sa tam uverejnovali linky na clanky ako sa meni situacia, co sa tyka novych faktov a vysetrovania (ci uz situacie zo Sale alebo Zvolena)

Nemam cas sledovat media a vecerne spravy nepozeram... nebolo by uz vhodne zasa Udalosti otvorit?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

matus69
temy vkladat mozes, stopnuta je len diskusia
AK47
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Chlapi kam zmizol napríklad z diskusie o streľbe vo Zvolene Panzerov príspevok a zároveň aj tie moje? To chcete povedať, že jeho príspevok znižoval úroveň fóra?
Aké pravidlo som porušil, keď som ho upozornil na prezumpciu neviny?
Rovnako boli zmazané príspevky aj v diskusii "Streľba v Šali", kde som poukazoval na rozdielny meter OČTK pri takmer totožných prípadoch.
Nebolo by lepšie doplniť do pravidiel fóra - "politicky nekorektné príspevky budú zmazané", nech vie každý diskutér na čom je predtým ako sa rozhodne prispieť svojim názorom?
Dík za odpoveď.
Jack
moderátor

Kalach, neber to osobne. Kolega, ktorý tú diskusiu premazával zrejme postupoval tak, že nezmazal len balast, ale aj príspevky k veci, ktoré však na ten balast nejakým spôsobom nadväzovali. Vravím, nerobil som to ja, tak neviem, len predpokladám.
:wink:
Ešte jedna podstatná vec. Síce som neprišiel s návrhom obmedziť diskusiu v sekcii "Udalosti", ale tiež som ju svojim hlasom podporil. Lenže dôvodom nie je výskyt príspevkov, ktoré nie sú politicky korektné. Na politickú korektnosť sa na tomto fóre príliš nehráme, ako si môžeš všimnúť v iných diskusných témach. Problémom sú príspevky, ktoré majú nejaký potenciál ublížiť konkrétnym osobám, alebo ktorých zneužitím možno diskreditovať toto fórum.
AK47
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Dík za odpoveď, pretože to v určitom kontexte mohlo vyznieť aj tak, že zaúradovala niekoho ješitnosť, pocit neomylnosti alebo takto vyjadril svoju lojalitu k niečomu čo ho živí.
Ale ak je za tým to čo píšeš, potom voči tomu nič nemám, s tvojimi argumentmi sa dá takmer vždy súhlasiť. :)
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa igoros »

Temy som premazaval ja a nechal som tam len vyhradne suviselo s pripadmi, na riešenie ostatnych zaležitosti tu mame aj ine temy
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Nie som odborník na phpBB fórum, ale nedalo by sa tu aplikovať toto?:
http://www.404techsupport.com/2009/03/e ... pbb-forum/
Lebo už niekoľkokrát som potreboval napr. preškrtnutie textu:
Puts a horizontal line right through the center of the text. Good for editting and updating information without just deleting the old.

BBCode: [strike]{TEXT}[/strike]
[strike]test preškrtnutia[/strike]
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Neviem ako ostatnym, no mne osobne sa velmi nepaci inzercia na noze Boker plus, kde je v inzerate napisane ze ide o spickove noze tej znacky a pritom sam predavajuci priznal, ze ide o fake-y. Podla mna tuto informaciu zamerne neuviedol do inzeratu a priznal sa az na zaklade sice nepovolenej ale uzitocnej diskusii v inzercii. Je taketo nieco v poriadku?
Jack
moderátor

Ravenn, dík za upozornenie. Išla mu výstraha.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Dakujem Jack
dantes
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa dantes »

Pokial viem, tak Boker plus nie je fake, ale skor lowendova rada nozov firmy Boker povodom hlavne z Ciny. Ku kvalite sa neviem vyjadrit.
Jack
moderátor

Už je to bezpredmetné, autor témy ma požiadal o jej zmazanie. Vraj pôjde inzerovať inde.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Ravenn napísal:a priznal sa az na zaklade sice nepovolenej ale uzitocnej diskusii v inzercii
Len upresnenie do budúcnosti - diskusia v inzercii nie je nepovolená.

Zakázané je len
"12.) ... komentovať ceny inzerovaných tovarov."
Childe89
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Childe89 »

Dufam ze nezaradim tento prispevok uplne zle.

Dalo by sa tu na fore zmenit uzivatelske meno? Ak ano tak mi prosim povedzte koho mam kontaktovat, dakujem. :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"