STI
puzdro som objednal gumenne na leto pod tricko, opaskove vnutorne, a vonkajsie kozenne (len tak tenky pasik). Prax ukazala, ze na kazdu prilezitost je dobre ine 
Ta sirka je -+20mm cez zaver a prednu cast tela az k rukovati, takze aj puzdre bude relativne "tenka". Rukovat ma -+28, a rozmer cez poistku je podla mna uplne irelevanny
.
Ta sirka je -+20mm cez zaver a prednu cast tela az k rukovati, takze aj puzdre bude relativne "tenka". Rukovat ma -+28, a rozmer cez poistku je podla mna uplne irelevanny
ja kvôli náboju
bol som svedkom ako kaukazský ovčiak napadol staršiu pani, mal smolu lebo hneď vedla stál mestský policajt a vo vhodnej chvíli na psa vystrelil z CZ75, ten pes potreboval tri rany aby zhasol. po prvej sa otočil k strelcovi a rozbehol sa proti nemu. pochopil som vtedy že .40 bude na obranu vhodnejšia. zvažoval som kimber ale rozmery ma schladili,steyrM40 kvôli cene,našiel som jednu u hrnčiarika za 11 skoro novú.
bol som svedkom ako kaukazský ovčiak napadol staršiu pani, mal smolu lebo hneď vedla stál mestský policajt a vo vhodnej chvíli na psa vystrelil z CZ75, ten pes potreboval tri rany aby zhasol. po prvej sa otočil k strelcovi a rozbehol sa proti nemu. pochopil som vtedy že .40 bude na obranu vhodnejšia. zvažoval som kimber ale rozmery ma schladili,steyrM40 kvôli cene,našiel som jednu u hrnčiarika za 11 skoro novú.
No ja som vyberal medzi G26, CZ RAMI, a STI. Glock mi vobec nesedel a ma rovnaku sirku ako full size gun. Rami ako tak, ale kedze mam slabost pre 1911 a SA mi skor vyhovuje, tak to bolo jasne. Informaciu ze by LS9 bola menej spolahliva ako LS40 nemam, ak sukonstrukcne identicke, neviem preco by aj mala. A kaliber....40S&W je na obrannu zbran (ktorou LS urite je) asi vhodnejsi
(este som pokukoval po novej Walter PPS, ale ta je hrozne skareda
)
(este som pokukoval po novej Walter PPS, ale ta je hrozne skareda
ja som o tejto zbrani nevedel nič, náhodou som na nu natrafil na stránkach GP a vtedy som sa do nej zbláznil,volačo som pogúglil a bolo rozhodnuté, zostávalo užlen uchopiť a dúfať že sadne. sadla.
rezervoval som si aj EDGE, len musím chvílku počkať až manželka stroví túto LS, keby som doniesol obidve dostala by hádam anafylaktický šok
rezervoval som si aj EDGE, len musím chvílku počkať až manželka stroví túto LS, keby som doniesol obidve dostala by hádam anafylaktický šok
no ja mam v uzsom vybere to iste(okrem RAMI) a zatial je na tom G26 trosku lepsie ako STI, uvidime v piatok.
na glocku mi trosku vadi iny sklon rukovate ako mam na CZ75 a tym pri intuitivnom zamiereni mierim dost vyrazne hore.
SA mi tiez nevadi, kedze ho mam zazite zo 75ky.
a o PPS som pocul, ze celkom kope, tak tu som uz vylucil.
inak co sa tyka sprav o nespolahlivosti LSka skus si prebehnut niektore zodpovedajuce temy na www.strelectvi.cz , neviem teraz kde presne to bolo. ale chalani spominali problemy podobne ako niekto z vas. nedovretie zaveru, nevyhodenie, atd. Ale iba na LS9.
ja este patram ci na sti egistuje nieco ako www.clipdraw.com (rad by som sa vyhol puzdru) a ak hej asi je rozhodnute.
na glocku mi trosku vadi iny sklon rukovate ako mam na CZ75 a tym pri intuitivnom zamiereni mierim dost vyrazne hore.
SA mi tiez nevadi, kedze ho mam zazite zo 75ky.
a o PPS som pocul, ze celkom kope, tak tu som uz vylucil.
inak co sa tyka sprav o nespolahlivosti LSka skus si prebehnut niektore zodpovedajuce temy na www.strelectvi.cz , neviem teraz kde presne to bolo. ale chalani spominali problemy podobne ako niekto z vas. nedovretie zaveru, nevyhodenie, atd. Ale iba na LS9.
ja este patram ci na sti egistuje nieco ako www.clipdraw.com (rad by som sa vyhol puzdru) a ak hej asi je rozhodnute.
nejako mi to nejde otvorit, ale prepokladam, ze je to oskenovany clanok z Zbrane a naboje. tam je tusim prezentovany klip pripevneny lepacou paskou. toto si nechavam az na koniec, ked nebude moznost pripevnit ho skrutkami.
a hlavne som zvedavy na Gewehrove puzdra, dufam, ze sem hodi fotecky, podla toho budem zvazovat sposob nosenie. no a samozrejme ho najprv musim kupit
tiez budem musiet trosku spracovat drahu...
a hlavne som zvedavy na Gewehrove puzdra, dufam, ze sem hodi fotecky, podla toho budem zvazovat sposob nosenie. no a samozrejme ho najprv musim kupit
tiez budem musiet trosku spracovat drahu...
skús toto vlákno, je tam ten článok. je pripevnený skrutkami.
http://www.stiguns.com/guns/ls/ls.html
http://www.stiguns.com/guns/ls/ls.html