Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

sirdo:
Len poznámka - výhody a nevýhody jedného klipu voči dvom bývajú vnímané dosť individuálne, podľa potreby každého súdruha.
Dva (dobre urobené) klipy samozrejme lepšie držia zbraň na opasku, jednak horizontálne a tiež čo sa klonu týka.
Zbraň v púzdre s jedným klipom ľahšie mení polohu, čo ale môže byť plusom aj mínusom, obzvlášť pri vnútornom puzdre. Pri sadnutí si do auta alebo kresla s operadlom stačí nenápadným pohybom pootočiť zbraň o 5-10° a z nepohodlného sedenia môže zrazu byť pohodlné.

Najlepšie je dlhodobejšie vyskúšať obe varianty, ale s takou radou som ti asi moc nepomohol :twisted:
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

takze dilemu ci puzdro z hladkej alebo brusenej koze som rozsekol salamunskym sposobom a to puzdrom kydexovym so sklonom uchytenia zbrane +5°. :twisted: puzdro je mozne, pomocou prilozenych klipov "prestavat" ako na vnutorne, tak aj na vonkajsie nosenie (verzia na fotkach)...

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Produced by ...?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Shooti747, vidím podľa púzdra na zásobník aj podľa pútok.
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

Obrázok

žiadne USA super trooper, ale o to cennejšie
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Ahojte, ake puzdro poradite na HK P30? Nieco vonkajsie, nieco na sutaz steelcup... date nejaky typ? HK som este nemal, na glocka som pouzival fobus...
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

sirdo napísal:takze dilemu ci puzdro z hladkej alebo brusenej koze som rozsekol salamunskym sposobom a to puzdrom kydexovym so sklonom uchytenia zbrane +5°. :twisted: puzdro je mozne, pomocou prilozenych klipov "prestavat" ako na vnutorne, tak aj na vonkajsie nosenie (verzia na fotkach)...

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
puzdro na putkach: klipoch podla mna moze skoncit vytasenim zbrane s puzdorm a to viem, ze bohus odvadza dobru pracu... :wink:
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

tak dufam, ze tento problem nebudem musiet nikdy riesit...
inspiring_panini

inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

AJ my sme zacali vyrabat puzdra "JP" v podstate v tom nieje ziadna zvlastna veda ide o rucnu pracu avsak vela krokov sa da zautomatizovat.
Vyrobit puzdro na "svetovej urovni nieje problem" najviac co navysuje cenu puzdra je zial mechanizmus ak tam clovek chce nejaku speci pracku s otocnou hlavicou atd tieto veci su dost drahe. Da sa urobit Kydexova nahrada ale ako niektori hovoria to uz nieje ono :). V cechach je este jedna firma huck finn ale cakacie doby su tam take podobne ako vsade. My vyrabame puzdra na sklad nerobime custom jedine ak sa objedna aspon 10 puzdier prave preto mame take nizke ceny a dodacie lehoty.

Obrázok
inspiring_wescoff

pri kydexovych puzdrach vlastne nieje co vymysliet ine ako je. Tam je pokrok uz len v putkach a nosnych mechanizmoch tam jedine sa da neico vymysliet avsak vyroba z ABC plastu tychto otocnych hlavic atd je celkom financne narocna ak neobjednavate aspon 1000 ks :)
inspiring_wescoff

Obrázok
inspiring_panini

Počuj Jožo, nevravím že je to nutne naschvál, ale pôsobí trocha zvláštne keď ja dám do krátkeho príspevku odkaz na recenziu púzdra ktoré je tvojou konkurenciou a ty hneď na to dáš tri príspevky po sebe, pričom do dvoch z nich narveš obrovské obrázky a nejaké texty s síce zaujímavými informáciami, ale pôsobiace ako odpovede na otázky, ktoré nikto nepoložil. Jasné že ten môj príspevok sa potom trocha stráca. Ja ti prajem s púzdrami úspech, nemám od Shootiho nič, no toto je topic individuálnych skúseností s púzdrami a ty sem ako výrobca zrazu hodíš dve fotky, ktoré si už predtým dal do inzercie (kam aj patrili).
inspiring_wescoff

uprimne nieje konkurenciu lebo trh je tak velky mozno ani nevies ako velky, a mozno ani nevies ze pre mna slovensko nieje trh!

K tomu ze si dal recenziu ja som vobec nedaval prispevok a fotky z dovodu tvojej recenzie tema je ake puzdro nosite chcel som to tu hodit skor to je vsetko
Naposledy upravil/-a inspiring_wescoff v 02 Apr 2013, 01:10, upravené celkom 1 krát.
inspiring_panini

Ok nebudem sa s tebou o tom hádať, z tvojej ponuky púzdier v inzercii sa mi zdalo, že Slovensko pre teba trh je, ale ok.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."