1. kolo Komárňanskej IPSC ligy
Konkretne moja zavada bola vo vnutornom mechanizme nie v zlom uchpe. Nehovorim o zadrzke, seknutej nabojnici alebo podobnych veciach, konkretne mi napr. padlo na Shadove kladivo dole bez toho, aby co i len otlacilo zapalku (asi skoncilo na ozube, neviem neriesil som,vyhodil a siel dalej). Neskor mi cca 4 krat sla spust naprazdno (celu drahu odpredu az dozadu), kladivo sa ani nepohlo. A ako hovorim, predtym 2000-2500 ran ani naznak problemu.
PS: minulu sezonu mi zase zacal gulometit v cechach glock, predtym som z neho dal v treningu bez problemov +-600 ran a to aj v strese pri priatelskych Shoot-offoch.
PS: minulu sezonu mi zase zacal gulometit v cechach glock, predtym som z neho dal v treningu bez problemov +-600 ran a to aj v strese pri priatelskych Shoot-offoch.
Nazdar, padajuce kladivo je naznak preladenia, teraz ti uz bude padat cim dalej tym castejsie asi velmi obruseny ozub... (doteraz si to zbrusenie este nemal zabehane)cubitko napísal:Konkretne moja zavada bola vo vnutornom mechanizme nie v zlom uchpe. Nehovorim o zadrzke, seknutej nabojnici alebo podobnych veciach, konkretne mi napr. padlo na Shadove kladivo dole bez toho, aby co i len otlacilo zapalku (asi skoncilo na ozube, neviem neriesil som,vyhodil a siel dalej). Neskor mi cca 4 krat sla spust naprazdno (celu drahu odpredu az dozadu), kladivo sa ani nepohlo. A ako hovorim, predtym 2000-2500 ran ani naznak problemu.
Volá sa to ZÁKON PERVERZNOSTI PRÍRODY a zažil som ho už viackrát. Naposledy na súťaži vyskočená pružinka záchytu kohúta, takže záver súťaže som dostrieľal systémom DAO.cubitko napísal:..., len jedno mi niekto povedze. Preco sa zavada na
zbrani ukaze vzdy a zasadne na sutazi? V treningu z toho das 2000 ran bez naznaku zavady a na sutazi s 90 ranami sa to just musi stat.
Niekedy sa pridruží aj tzv. DRUHÝ ZÁKON PERVERZNOSTI PRÍRODY, ktorý hovorí, že ZÁVADY SA VYSKYTUJÚ V SKUPINÁCH, takže chyba zbrane sa spojí s chybou streliva za účelom dokonalej demotivácie súťažiaceho.
Dík,ja som to hľadal na shooting area
Je tu niekto ,kto je kompetentný opraviť mi meno vo výsledkovej listine?
Lebo je tam zle mapísané a chcem sa zúčastniť Ligy L1 a bol by som nerád,aby tam vznikol zmetok.
A ešte či by nebolo možné vyhodnotiť registrovaných a neregistrovaných spolu podľa divízii len pre zaujimavosť .
Je tu niekto ,kto je kompetentný opraviť mi meno vo výsledkovej listine?
Lebo je tam zle mapísané a chcem sa zúčastniť Ligy L1 a bol by som nerád,aby tam vznikol zmetok.
A ešte či by nebolo možné vyhodnotiť registrovaných a neregistrovaných spolu podľa divízii len pre zaujimavosť .