V Amerike sa zastrelil iba 4-ročný chlapček

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_goodall

V Amerike sa zastrelil iba 4-ročný chlapček

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

V americkom San Juane sa vo štvrtok zastrelil štvorročný chlapec. Podľa doterajších zistení vyšetrovateľov sa odpútal od detskej sedačky v aute, chytil do ruky pištoľ, ktorá predtým vypadla matke medzi predné sedadlá, a strelil sa do hlavy.

O prípade s odvolaním sa na policajné zdroje informovala americká tlačová agentúra AP. Chlapec trpel podľa polície psychickou poruchou. Zbraň zrejme jeho matke - policajtke - vypadla vo chvíli, keď česala päťročnú dcéru. Matka zatiaľ nebola schopná vypovedať na polícii.

http://spravy.pravda.sk/v-amerike-sa-za ... ronika_p12

Tak toto je teda naozaj silná káva! Ako neviem si to vôbec predstaviť. Troška moc náhod naraz.
Používateľov profilový obrázok
Laci
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

neviem či by som dožil večera, zrejme by som si pustil jednu aj do svojej lebky. A to dokáže také malé dieťa odistiť pištol?
inspiring_goodall

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

Je to naozaj nejaké čudné, tú situáciu si neviem vôbec predstaviť. Nejak sa mi to nechce veriť.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Laci napísal:... zrejme by som si pustil jednu aj do svojej lebky ...
A ponechal 5-rocnu (polo)sirotu napospas osudu?
Za chyby sa jednoducho plati, a toto by bolo myslim prilis lacne :?
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

vela podivných náhod. nedivil by som sa keby nakoniec vysvitlo že dieťa netrpelo psychoporuchou ale bolo down a krkavčej matke praskli nervy. Ako mohli policajti vedieť že dieťa trpí nejakou poruchou ak im to matka nepovedala ? Ako si matka mohla nevšimnúť že sa jej dieťa odhákne zo sedačky s bezpečnostným zatváraním, zlezie dole do priestoru medzi sedadlá a odmáčkne zbraň ktorá má pravdepodobne us policajnú spúšť ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"