Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Používateľov profilový obrázok
Vaquero
moderátor
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Peterson, ono to môže byť aj naopak, mňa psychologička uzemnila tvrdením, že som OK, lebo vo mne nie je ani štipka agresivity. Ako chlap to nesiem ťažko :lol:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

:D , no tak si jej mal zacitovať z tvojich prejavov nesúhlasu a nespokojnosti- ked si sám v kancli v práci .
kj
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa kj »

Peterson napísal:
dnes som s kolegom absolvoval testy u Mgr.Bekoovej v poliklinike Duslo Šaľa. Vyslovujem absolútnu spokojnosť...........Odporúčam držiteľom z NR kraja. Je to dobré miesto z mnohých smerov.

Ja som bol u nej asi pred mesiacom. Ked som jej povedal ze chcem B-cko na osobnu ochranu (nie som podnikatela ani nerobim v PZ resp. pre SBS) tak zacala s otazkami naco chcem zbran, ci sa citim ohrozeny atd..Slusne som jej odpovedal, ale aj tak mi povedala ze ona mi testy robit nebude a mam si najst ineho. Bol som teda v BA u p.Sykorovej a bez problemov. Z moje skusensti Bekoovu nedoporucujem pre nepodnikatelov rsp. tych ktori so zbranou nepracuju (PZ, SBS..).
peterson
expert

ak je pravda tvoja skúsenosť- žiadam moderátora, aby zmazal moje odporúčanie.

Dvojitý meter psychologa neuznávam
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

peterson napísal:ak je pravda tvoja skúsenosť
Moderátor nemá ako toto overiť.
Takže čo teraz? :wink:
tompek
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa tompek »

psychológ mal zlý deń.....
inspiring_tesla

Príspevok od používateľa inspiring_tesla »

PhDr. Anna Komarová - klinická psychológia

Jarková 13, 080 01 Prešov
budova Dopravoprojektu, 1. poschodie, dvere č. 117

tel. 0517725833

Pred dvoma rokmi stali psychotesty na zbran 50€, dnes už 80. SBS 40€.

Profesionálny prístup.
daredevil
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

ako by to dopadlo, keby mal zlý deň chirurg ?? :D
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ja by som to nemazal, staci dopisat skusenost nech si kazdy urobi usudok sam. Predpokladam, ze uz vela posudkov neporobi. Mna to caka buduci rok a stale to tu sledujem komu pojdem.
peterson
expert

Nesúhlásim s takým prístupom psychologicky-aby robila rozdiely medzi testovanymi ľuďmi. U mňa jej stačilo,že som jej povedal,kde robím a ani služ.preukaz nechcela vidieť. Takže stačí,aby ju ľudia oklamali zamestnaním. Nemyslím si,že by si KJ vymýšľal. Preto skorigujem môj príspevok.
mabo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

Ja som bol na psychotestoch u nás v Poprade. Psychologička tiež zastávala názor, že je už po uliciach kopec ozbrojených a ona osobne by nedala posudok ani vlastnému synovi. Svoj názor prezentovala slobodne a otvorene. Na druhej strane však musím povedať, že sa zachovala profesionálne a svoj názor ukončila asi takto:" Napriek tomu Vám musím dať odporúčanie (kladný posudok) nakoľko ste úspešne absolvovali všetky testy". Slušne mi podala ruku a všetko uzavrela slovami:"Dúfam, že budete rozumný...".
Tým som len chcel povedať, že tiež osobne nesúhlasila s "civilným" ozbrojovaním, napriek tomu však vytupovala ako profesionál a neodmietla ma.
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Presne na to je tu táto téma,určite nič nemazte. Kazdy si radšej vyberie psychológa ktorý je pro gun,alebo mu to je jedno,ako nejakého zatrpknuteho antigun.
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Aspon to svedci o tom, ako ludia vnimaju zbrane aj napriek tomu, ze 90% z nich (tych mladsich) nikdy ziadnu (okr. kat. D) ani len nevidelo.

Feb 2013 som robil v KE testy, ziadne otazky preco, naco, vskutku velmi prijemna psychologicka.

PhDr. Agnesa Stojničová
Fakultna Nemocnica L.Pasteura (aka nova nemocnica)

Telefón: 055 6403 860
Mobil: 0915 876 341
agnesa.stojnicova@unlp.sk

Cena 42€, testy sa robia pp. raz do tyzdna o 9:00 (test +- 1,5hod.), vyzaduje si zdravotnu dokumentaciu (iste by stacilo aj potvrdenie od vseobecneho o neevidencii ziadnych psycho chorob).
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

mabo napísal: ...Tým som len chcel povedať, že tiež osobne nesúhlasila s "civilným" ozbrojovaním, napriek tomu však vytupovala ako profesionál a neodmietla ma.
Znamkou profesionala je, ze si svoje subjektivne nazory necha pre seba a neobtazuje s nimi klientov. Peniazky jej iste nesmrdeli, ale "chytru" poznamku na tvoju adresu si neodpustila.
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Aj by som poznamenal, ze akonahle raz uz vykonala testy, nemoze ti nedat posudok.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"