LOS-SK v Presove 20.7.2013
LOS-SK v Presove 20.7.2013
Tento vikend je v PO sutaz obrannej strelby: http://www.ppssk.sk/pozvanky/PROPOZICIE ... 7-2013.pdf
Chysta sa tam niekto z KE, alebo sa chce niekto pribalit do auta?
Chysta sa tam niekto z KE, alebo sa chce niekto pribalit do auta?
Ja by som aj šiel, ale zatiaľ len pozrieť - netrúfam si súťažiť. Neviem však či je možné tam prísť a očumovať.
Prísť a očumovať určite áno. Obecenstvo je vítané, samozrejme ak dodržuje pokyny organizátorov a bezpečnostné zásady.
Obvykle tiež nie je problém, že sa zvedavec dohodne s rozhodcom a ide si pozrieť niektorých strelcov aj priamo na stejdž (normálne sú stejdže zakryté pred zrakmi strelcov i divákov).
Teda takto to býva u nás na západe, a nepredpokladám, že bratia Výhodňáre by k publiku pristupovali inak.
Obvykle tiež nie je problém, že sa zvedavec dohodne s rozhodcom a ide si pozrieť niektorých strelcov aj priamo na stejdž (normálne sú stejdže zakryté pred zrakmi strelcov i divákov).
Teda takto to býva u nás na západe, a nepredpokladám, že bratia Výhodňáre by k publiku pristupovali inak.
PMpietro32i napísal:Ja by som aj šiel, ale zatiaľ len pozrieť - netrúfam si súťažiť. Neviem však či je možné tam prísť a očumovať.
Ešte otázočka: Dá sa prihlásiť aj priamo na mieste alebo to musí byť vopred?
Obvykle sa prihlasuje na mieste... do 9:30 podľa pozvánky
Ak však bude obrovský záujem... kto prv príde... 
Bolo veľmi dobre, ja som bol maximálne spokojný so súťažiacimi, bezpečný, disciplinovaný, ochotný ozaj dobrá atmosféra a super pretek. Nemal som čas sa tam rozlúčiť so všetkými osobne tak sa za to ospravedlňujem a ešte raz ďakujem organizátorom za perfektné zorganizovanie preteku a súťažiacim za rýchly bezpečný pretek.
Dakujem organizatorom a rozhodcom za velmi prijemnu a pohodovu akciu. Zasa som sa cosi nove dozvedel a naucil. Velmi dobra atmosfera a prijemny spolustrielajuci
. Urcite sa zucastnim aj dalsej takejto sutaze v PO.
Aj mne sa tá súťaž páčila, aj keď som to osobne nebral ako súťaž, ale ako zbieranie cenných skúseností.