LOS-SK v Presove 20.7.2013

Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

LOS-SK v Presove 20.7.2013

Príspevok od používateľa Mesi »

Tento vikend je v PO sutaz obrannej strelby: http://www.ppssk.sk/pozvanky/PROPOZICIE ... 7-2013.pdf

Chysta sa tam niekto z KE, alebo sa chce niekto pribalit do auta?
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Ja by som aj šiel, ale zatiaľ len pozrieť - netrúfam si súťažiť. Neviem však či je možné tam prísť a očumovať.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Prísť a očumovať určite áno. Obecenstvo je vítané, samozrejme ak dodržuje pokyny organizátorov a bezpečnostné zásady.
Obvykle tiež nie je problém, že sa zvedavec dohodne s rozhodcom a ide si pozrieť niektorých strelcov aj priamo na stejdž (normálne sú stejdže zakryté pred zrakmi strelcov i divákov).

Teda takto to býva u nás na západe, a nepredpokladám, že bratia Výhodňáre by k publiku pristupovali inak.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

pietro32i napísal:Ja by som aj šiel, ale zatiaľ len pozrieť - netrúfam si súťažiť. Neviem však či je možné tam prísť a očumovať.
PM
pietro32i
častý prispievateľ

Ešte otázočka: Dá sa prihlásiť aj priamo na mieste alebo to musí byť vopred?
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Obvykle sa prihlasuje na mieste... do 9:30 podľa pozvánky :) Ak však bude obrovský záujem... kto prv príde... :twisted:
guner
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa guner »

sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Bolo veľmi dobre, ja som bol maximálne spokojný so súťažiacimi, bezpečný, disciplinovaný, ochotný ozaj dobrá atmosféra a super pretek. Nemal som čas sa tam rozlúčiť so všetkými osobne tak sa za to ospravedlňujem a ešte raz ďakujem organizátorom za perfektné zorganizovanie preteku a súťažiacim za rýchly bezpečný pretek.
twingo
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa twingo »

Dakujem organizatorom a rozhodcom za velmi prijemnu a pohodovu akciu. Zasa som sa cosi nove dozvedel a naucil. Velmi dobra atmosfera a prijemny spolustrielajuci :D . Urcite sa zucastnim aj dalsej takejto sutaze v PO.
pietro32i
častý prispievateľ

Aj mne sa tá súťaž páčila, aj keď som to osobne nebral ako súťaž, ale ako zbieranie cenných skúseností.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"