Strelecky tym Grand Power
Strelecky tym Grand Power
Obcas vidno ludi v dresoch s logom GP na sutaziach. Na nete je spominany dokonca GP team Kanada, no este som nevidel nejake komplexne info, ako napr pri CZ, kto vlastne patri do streleckeho tymu GP na Slovensku a v zahranici, ake dosiahol vysledky, atd. Ani vlastne kde vsade taketo tymy su. Takze ak viete, prosim o objasnenie.
Tak co ? Ziadne info ? Tomu hovorim marketing jak vysity. 
S touto otazkou sa obrat priamo na Jarove domovske forum, tam dostanes odpoved urcite a priamo od neho
Takmer asi kazdy aktivny IPSC strelec u nas vie kto všetko prešiel na zbrane GP hlavne Xcalibur,idem sem pisat mena?Len neviem či by si to dotyčny pani u nas želali 
Dotaz bol vcelku zrozumiteľný, pýtal sa na oficiálny GP tím.
Takže nerýpte a ani neuvádzajte mená tých, čo si to neželajú.
Teplo neteplo
Takže nerýpte a ani neuvádzajte mená tých, čo si to neželajú.
Teplo neteplo
Čo ja viem, zo zle informovaných kruhov, žiadny oficiálny GP Team na Slovensku neexistuje. Asi iba, ak náklonosť niektorých strelcov išla ďalej a dali si to napísať na svoje tričká.
Čo je v Kanade za team, neviem. Možno to isté a možno miestny distribútor, chcel podporiť predaj.
Ako bolo písané vyššie, treba sa obrátiť na Jara, ten bude asi vedieť najlepšie.
Čo je v Kanade za team, neviem. Možno to isté a možno miestny distribútor, chcel podporiť predaj.
Ako bolo písané vyššie, treba sa obrátiť na Jara, ten bude asi vedieť najlepšie.
Myslim, ze moja otazka bola viac ako na mieste. Tiez chodim po sutiaziach a tiez vidim ludi s trickami Grand Power. No napriek mojmu dlhemu hladaniu som o GP tyme nenasiel ani zmienku. Takze ci uz oficialny tym existuje, alebo nie, je to jednoznacne chyba marketingu, ked si niekolko ludi ktori behaju po sutaziach na fore ani nie su isty, tym ci nieco take vobec je. Proste marketing jak za 5 korun. Myslim, ze GP uz davno ne je garazova firma. Predava sa cez "pol sveta", takze si myslim, ze by jej reklamne a sponzorske aktivity by mali (musia) byt aj vidno.
Vlastnim 2 tricka GP a prehlasujem, ze nie som clen timu Grand Power. Tiez vlastnim tricka s logom firmy Shell s ktorou tiez nemam ziadnu zmluvu.
Snad mi to ludia prepacia
Snad mi to ludia prepacia
OK, takze sa pokusim zodpovedat polozenu otazku...
jediny oficialny tim priamo spolupracujuci s GP a podporovany firmou je v Kanade - Grand Power Canada. vedie ho Dave Copping, clenom timu je aj Jonny Sniezek juniorsky majster Kanady. tim striela s X-caliburmi.
GP ma silnu zakladnu aj v inych krajinach ale nie na urovni organizovaneho uceleneho timu. spravidla ide bud o uzke vztahy so sportovymi klubmi alebo s individualnymi strelcami.
jediny oficialny tim priamo spolupracujuci s GP a podporovany firmou je v Kanade - Grand Power Canada. vedie ho Dave Copping, clenom timu je aj Jonny Sniezek juniorsky majster Kanady. tim striela s X-caliburmi.
GP ma silnu zakladnu aj v inych krajinach ale nie na urovni organizovaneho uceleneho timu. spravidla ide bud o uzke vztahy so sportovymi klubmi alebo s individualnymi strelcami.
Len tak na okraj, Niko, v slovenčine používame i,í,y, aj ý 
ny tym existuje, alebo nie, je to jednoznacne chyba marketingu, ked si niekolko ludi ktori behaju po sutaziach na fore ani nie su isty, tym
Len tak na okraj daredevil. Nie som tu na fore Jazykovedneho ustavu Ludovita Stura, ale na streleckom fore. Takze ak sa nechces vyjadrit k teme streleckeho tymu Grand Power, radsej nepis nic. Ak sa chces so mnou hadat alebo ma urazit, napis mi spravu a dam ti na mna telefon a mozeme si to kludne vydiskutovat.
To boris: Dikes za info. Nejako takto som predpokladal, ze to aj bude. V podstate GP bud ciastocne sponzoruje par strelcov, alebo maju strelci proste dobre vztahy s GP. Ked tomu dobre rozumiem.
To boris: Dikes za info. Nejako takto som predpokladal, ze to aj bude. V podstate GP bud ciastocne sponzoruje par strelcov, alebo maju strelci proste dobre vztahy s GP. Ked tomu dobre rozumiem.
-
inspiring_liskov
ja chcem aj tricko s logom Durex , kua keby ma tak vzali do timu na nejaku sutaz...
-
inspiring_panini
roman: to by bola super súťaž, konečne by sa človek nemusel obávať toho, že niečo po*ebe.
VRATTE SA K TEME !!!