ZVS P20
-
inspiring_poitras
Skúšal som ju aj je o tom ja video http://fegyvervideo.hu/articles.php?article_id=1178 je to fakt dobrá vecička perfektne sedí ruke presná na prvé strieľanie a aj cena by tam mala byť priaznivá.
Ako kritiku len na manažment spoločnosti cca v tejto podobe to už bolo pred rokom v BA a ešte stále ne ni v predaji boli tam výhovorky že im mešká dodávka zásobníkov od Srbov bože v dnešnom svete takáto výhovorka neobstojí keď mi niečo nedodajú na čas hľadám iného číňanom by sa poslal mailom tech výkres do mesiaca by tu bol kontajner plný zásobníkov a kvalita by závisela len od podmienok a ceny objednávky. Teraz že sa dohodli na IVE s Talianmi ale asi oni to nebudú brať za prioritu keď ide o malú sériu oproti iným zbrojovkám a ešte stále nikde nič. Podľa mňa to viazne aj vo výrobných kapacitách firmy musia si nadrobiť nejaké skladové zásoby aby sa potom neblamovali.
Podla mňa to môže mať úspech keď prekonajú tieto veci ale ak sa to nadalej bude ťahať jak sopel z nosa, tak si z toho nič nebude.
Ako kritiku len na manažment spoločnosti cca v tejto podobe to už bolo pred rokom v BA a ešte stále ne ni v predaji boli tam výhovorky že im mešká dodávka zásobníkov od Srbov bože v dnešnom svete takáto výhovorka neobstojí keď mi niečo nedodajú na čas hľadám iného číňanom by sa poslal mailom tech výkres do mesiaca by tu bol kontajner plný zásobníkov a kvalita by závisela len od podmienok a ceny objednávky. Teraz že sa dohodli na IVE s Talianmi ale asi oni to nebudú brať za prioritu keď ide o malú sériu oproti iným zbrojovkám a ešte stále nikde nič. Podľa mňa to viazne aj vo výrobných kapacitách firmy musia si nadrobiť nejaké skladové zásoby aby sa potom neblamovali.
Podla mňa to môže mať úspech keď prekonajú tieto veci ale ak sa to nadalej bude ťahať jak sopel z nosa, tak si z toho nič nebude.
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Idú veľké šumy že ZVS s tou sériovou výrobou neuspeje... Vraj "finančné problémy". Ja si myslím niečo iné...
Sa cudujes ? Minuly rok prepustili 50 zamestnancov.
-
mototechna
- častý prispievateľ
Ak je pravda čo som počul, tak prachy čo boli určené na cnc-čka minuli na úplne čosi iné...
Ak je pravda, co som ja pocul, tak o generalnom riaditelovi s jeho synom budeme onedlho citat v novinach. 
-
mototechna
- častý prispievateľ
každopádne je to škoda, kvér sa mi celkom páčil a bola to slovenská produkcia. Dúfam že sa nejako pozbierajú, no keď je vo vedení jednej firmy viac spolumajiteĺov, nič iné ako rozpad spoločnosti sa očakávať nedá.
To si nemyslim. Podla mna väcsina firiem ma vo vedeni viacerych spolumajitelov. Ja by som skor povedal, ze od statneho podniku sa nic ineho cakat neda, len to, ze si politicky dosadeni gaspari budu prihrievat vlastnu polievocku a hrabat pre seba. Ale mas pravdu. je to skoda.
Skoda, som zlahka planoval ze ju zoberem, nech mam doma aspon dva kusky v 9mmL. Ale drzim im palce.
majiteľom je 50% štát cez DMD group a 50% súkromník.
a predaj. momentálne sa dokončujú vojenské skúšky zbrane a streliva. objednaný ja vývoz zbraní do Ruska a USA spolu zo strelivom a do srbska tiež by mal ísť väčší objem strelivo.
( info o predaji mám priamo od ľudí z podniku čiže info z druhej ruky takže sa nemôžem zaručiť za 100% spoľahlivosť )
a predaj. momentálne sa dokončujú vojenské skúšky zbrane a streliva. objednaný ja vývoz zbraní do Ruska a USA spolu zo strelivom a do srbska tiež by mal ísť väčší objem strelivo.
( info o predaji mám priamo od ľudí z podniku čiže info z druhej ruky takže sa nemôžem zaručiť za 100% spoľahlivosť )
Vobec toho škoda neni je to haraburda prvého stupňa, na predvadzačke mi to dali do ruky a to som sa pytal či sa nepomýlili , pretože to bol des !!! ruky preč total haraburda , ktorú ani nemali vyrobiť a škoda matrošu na ňu...
http://www.amunex.sk/eshop/zvs-p-20-9x19-81.php
Kvalitu neviem posudit, mal som v rukach a strielal som len z nejakych predsesiovych kusov, ale ako haraburda mi to neprislo. Cena je imho dost trufala.
Kvalitu neviem posudit, mal som v rukach a strielal som len z nejakych predsesiovych kusov, ale ako haraburda mi to neprislo. Cena je imho dost trufala.
Tak uz sa predava ? No aleluja. Ani nie tri roky to trvalo tej nasej "tradicnej zbrojarskej firme". 
600€ za nieco, co ma este kopec "much" a prave prichadza na maly SK trh...? podla mojho nazoru vysoka cena za macku vo vreci...