LUGER match III a ŠKP puška II 2013
Pridavam sa k pochvale,kolega ma presvečil nech idem tak som to skusil.Bolo nas malo,ale nalada super,tazke stage ale zvladli sme to,organizacne na 1.Len moj vysledok na 4!
-
inspiring_taussig
Ako jeden z organzátorov sa vám strelcom chcem poďakovať za plynulý a hladký priebeh súťaže. Poteší to keď sa Vám náš pretek páčil a v takomto trende chceme i naďalej pokračovať, dávať na každú súťaž novinky, ktoré sa ešte nestrieľali a hlavne aby náročnosť súťaže zodpovedala jej úrovni. Ešte raz vďaka vám.
Každý, kto nebol môže len ľutovať!
Chalani sa vyhrali a parkúry boli rozhodne náročnejšie ako tie na Majstrovstvách Slovenska. To nevravím, že sme skončili raz dva.
Snáď sa mi podarí dostať aj zajra na pušku...
M.
Chalani sa vyhrali a parkúry boli rozhodne náročnejšie ako tie na Majstrovstvách Slovenska. To nevravím, že sme skončili raz dva.
Snáď sa mi podarí dostať aj zajra na pušku...
M.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Super parkury,super sutaž,čo viac si možeme priat...
... 11:00 odstrielane
Len organizatory by si asi priali viacej učastnikov a aj by si ich zaslužili za take premyslene parkury...
Len organizatory by si asi priali viacej učastnikov a aj by si ich zaslužili za take premyslene parkury...
Dakujeme organizatorom za plynuly priebeh a pekne parkury..
Vravel som vam redukovane terce, ale nie na lezato
Nabuduce mozte este viac potiahnut tie parkury a dynamiku si strelite bud v RS ci na Cachtickej puske 12.10 tento rok
Vravel som vam redukovane terce, ale nie na lezato
Nabuduce mozte este viac potiahnut tie parkury a dynamiku si strelite bud v RS ci na Cachtickej puske 12.10 tento rok
-
inspiring_taussig
Teší nás, že Ste si dobre zastrieľali a pretek prebehol plynulo a rýchlo k vašej spokojnosti. Každým kolom získavame nové skúsenosti, ktoré chceme zdokonaľovať aj vo vašu spokojnosť. Na ďalšie kolo určite dáme terče ešte ďalej. Taký jeden parkúr na veľkú vzdialenosť (100 m) s malými terčami a gongami 
Presne tak ma puskovy pretek vyzerat.
Aby tam luger nedoplul
A zaroven mozte vyuzit i ten bicykel, ked to postavite popri ceste!
PS uz to raz tak postavene bolo, strelci si zastrielaju a vy usetrite lepky
Aby tam luger nedoplul
A zaroven mozte vyuzit i ten bicykel, ked to postavite popri ceste!
PS uz to raz tak postavene bolo, strelci si zastrielaju a vy usetrite lepky
-
inspiring_austin
Narocny(pre mna) a velmi pekny pretek, dakujem!