Závady zbraní Glock.

cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Marek: a v pripade nudze je to akceptovatelny postup. Sam som uz takto vlozil do komory niekolko nabojov a glock zatial ziaden neodpalil. Ak ma poistky v poriadku, ani odpalit nemohol.
Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

preto pisem v niektorych zbraniach. s poistkami to nema nic spolocne.

napr. 1911
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

canis lupis: divné, včera som ti písal odpoveď hneď po Petersonovi a dnes ju tu nevidím.

Sú dve zakladné chyby čo ľudia robia. Prvá je to na čo ťa upozornil Yarco - záver sa potiahne dozadu až na doraz a vtedy sa pustí. Nejde sa s rukou naspäť, pretože ho chtiac nechtiac brzdíš.

Druhá je obťahovanie jednou rukou, čiže silnou (ak si pravák, tak pravou) len držíš a ľavou ťaháš. Treba použiť obe ruky ako protipohyb, čiže silnou čo drží rám dopredu, slabou čo drží záver dozadu. Pekne silno dynamicky a na konci slabou pustiť.
Používateľov profilový obrázok
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Zoidberg, ako tak citam tvoj prispevok, tak mas samozrejme pravdu, dokonca som velakrat ten protipohyb nerobil, chcel som len uviest ze moja prva zbran bola p22 a na nej islo vsetko ako po masle...preto som sa radsej spytal... urcite si dam na to pozor...dik za postrehy
Max11
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Max11 »

Mám jeden dotaz:

Po tom ako sa mi G19 vrátil z BW Arms, kde mi menili blok vyhadzovača a konektor za 2kg sa mi stáva, že keď zbraň bežne rozoberiem a zase chcem zložiť naspäť, tak sa mi záver po nasunutí zastaví asi 3mm pred bodom, kde by sa mal zaistiť.
Nejde ho posunúť ani silou, jediné riešenie je posunúť spúšť asi 1-2mm do opačného smeru a vtedy v pohode záver "docvakne" na svoje miesto.
Má niekto nejaký nápad čo by to mohlo spôsobovať ?

Myslím, že ujo Google znova pomohol :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=aIwiU9bj474

Sranda, že som s týmto nikdy predtým nemal problém.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Lukee1811 napísal:ale sme seriozne OT
Pravdu máš.
Trocha som to tu prečistil.
luco7
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa luco7 »

Práve som prišiel zo strelnice s mojim novým Glock19 4gen. Vystrieľal som 150 nábojov úplne bez problémov. Rozhodol som sa, že si na neho dám najväčší chrbát. Keď som skončil tak som par krát obtiahol záver a potiahol spúšť na prázdno a zistil som, že mi úderník naťahuje až na druhý krát.
Zbraň som rozobral ale nevidím tam nič pokazene alebo ulomene, dal som preč aj ten chrbát ale nepomohlo. Pozrite na video a uvidíte čo myslím. Zbraň mam 3 dni a bol som 1x na strelnici. Pred tým som nemal žiadny takýto problém.
Uvažujem či je to porucha alebo funkcia zbrane :?
Dá sa to opraviť doma alebo to mam zaniesť tam kde som to kúpil ?

http://ulozto.sk/live/xvhfHoKw/glock19-mp4
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Prvé čo by som pozrel je prerušovač, pri zhodenom závere kontrolovať či funguje správne.

Ak sa s tým nechceš babrať, tak to daj na reklamáciu. Myslím si, že pri troche ochoty a pri dostupnosti ND na Glock ti to buď spravia na počkanie alebo za pár dní.
luco7
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa luco7 »

Nejako sa mi to podarilo rozchodiť :shock: ale rad by som vedel kde som spravil chybu. :oops:
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

netvrdim, ze je to chyba, len sa pytam. je to OK ked sa zapalnik (5), pri nenabitej zbrani, volne pohybuje cca 1mm hore dole v smere zaveru? proste ked zbranou zatrasiem tak to v nej cinka. na zbrani bola menena pruzina zapalnika (7) za silnejsiu (cervena), ale to bolo hned pri kupe zbrane v marci tohto roku, ale tohto cinkania som si vsimol az teraz. zbran vid podpis, vystrielanych 500 tovarenskych nabojov NON-TOX...
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

He je to u glockov bezne. Pokial nie je obtiahnuty tak to prosto hrka.
sirdo
prispievateľ

vdaka za info, uz som sa zlakol, ze intenzivnym susenim (pri taseni okrem ineho obtahujem zaver, lebo nenosim naboj v komore) sa tam nieco uvolnilo alebo nedajboze prasklo :wink: ...
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

ja preto davam spust do prednej polohy aby to nehrkalo. tiez nenosim naboj in.
sirdo
prispievateľ

zaujimava myslienka, asi to vyskusam...
Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

luco7 napísal:Nejako sa mi to podarilo rozchodiť :shock: ale rad by som vedel kde som spravil chybu. :oops:

podla videa mam pocit, ze si neobtiahol uplne dozadu v tych pripadoch kedy ti nesla spust vpred
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"