Sa vz.58 v 9mm Luger (nie od KolArmsu)
Elox cierny , telo lakovane.
Dufam, ze ste si dnes na akcii legis telum dobre zastrielali a hlavne vychutnali nasu 58 v lugri.
Nasledujuca prezentacia je planovana pre zaujemcov 12.10. na Cachtickej puske.
Nasledujuca prezentacia je planovana pre zaujemcov 12.10. na Cachtickej puske.
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
V inom vlakne som hlasoval, ze nechcem, ze mi staci vz.58, co uz mam. Po zhliadnuti tychto fotiek mi az srdce podskocilo. Je to krasavica. Uz mam zase chrobaka v hlave.
Po finisi velmi pekna vec. Skoda ze som nemal cas vyskusat to v Cachticiach, snad sa podari inde.
Finish je zatial praskovanim, pricom pri seriovej vyrobe budu hlinikove casti eloxovane, alebo podla poziadavky.
Budu aj moznosti zvolit si inu farbu? Napriklad olivovu?
Momentalne prebiehaju jednania o vyhradnych zastupeniach, pricom bola stanovena MOC na 720E.
-
inspiring_jennings
Páni, len tak zo zvedavosti, žiaden flame, kompenzátor je pevný, neodoberateľný? A je jeho efekt pri bežných laboráciach a hmotnosti zbrane poznateľný? Lebo mne osobne príde 9x19 relatívne jednoduchý na zvládanie...
-
inspiring_liskov
ked budes mat v ruke finalnu produkcnu verziu, mozme spravit foto/video range-report pre LT a myslim, ze Gunmagazin by sa tiez rad pridal
Vedel by som si predstavit velky test vsetkych lugrovych 58 vs EVO vs pistol v Roni
Vedel by som si predstavit velky test vsetkych lugrovych 58 vs EVO vs pistol v Roni
Suboj.
staci povedat kde a kedy
kompenzator je samozrejme demontovatelny.
staci povedat kde a kedy
kompenzator je samozrejme demontovatelny.
-
inspiring_liskov
povodne som dufal, ze to stihneme v sobotu, ale sam si videl aky tam bol frmol...
za cely den som stihol vypalit asi tak 30 lugrov a prve jedlo bola horalka o tretej poobede
za cely den som stihol vypalit asi tak 30 lugrov a prve jedlo bola horalka o tretej poobede