9mm Luger

Používateľov profilový obrázok
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

ZVS 9mm FMJ 8 gr. krabicka za 9,50€ v Roznave. Zdrazeli nam o 50 centov.
inspiring_bhabha

Príspevok od používateľa inspiring_bhabha »

ZVS v Podnikovej predajni 7,25€ krabicka B trieda
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

veľa sťastia s tou druhou triedou. Svojho času sme kupovali 1.tredu a jedna celá šarža mala závady, o ktorých výrobca vedel, ale neakceptoval to.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa cubitko »

toto ma tiez rozsekalo,ze ZVS ma aj druhu triedu nabojov. Tie su ako vhodne do coho? .... do praku?
bujny
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Druhá trieda vraj znamená nie 100% povrchovku nábojnic (sem-tam škrabanec alebo ryha). Mám to len od predajcu, nie je to oficiálne vyjadrenie výrobcu.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dostal som od známeho na strelnici darom 50ks tiez B-seria,mali skrabance,dnove napisy ZVS neboli viditelne,ale naboje isli bez zavad.No ta dotycna prva trieda co sme s eladom skusali je tak na....plamene 40cm od laufu,mam pocit ze keby na nu dali strelu 124grn by este ako tak splnali faktor,ale 115grn hroza!!!
wolf
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 6 months

Príspevok od používateľa wolf »

Dnes som zistil, že u ERIKa v BA zdraželi 9mm lugre z 0,18 € na 0,19 € za kus, t.j. posúvam info.
peterson
expert

kto je v obraze, môže nakupovať továrenské strelivo za daleko nižšiu cenu :wink:
wolf
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 6 months

Príspevok od používateľa wolf »

No vidím, že sa mám stále čo učiť. Som tu nový a i keď som tu čo to už prečítal týkalo sa to najmä iných vecí. Čo už, každý sa učí na vlastných chybách... Utešujem sa však aspoň tým, že nie som na suchu a mám nejaké to palivo v zásobe :)
peterson
expert

Mám. Napíš pm
sirdo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

zaujimava alternativa pre tych co zbierali/ju nabojnice napr. s planom, ze sa daju na prebijanie a nakoniec z toho zislo...

http://www.zbranepresov.sk/luger-alsa-pro
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa cubitko »

+ za naboje od Alsy dam ruku do ohna. Su co sa tyka navazky velmi konzistentne a faktor sa pohybuje v zavislosti od pocasia a teploty v rozmedzi 127-130

Tento rok som ich prehnal cez hlaven CZ 75 Shadow +- 9000 z toho 2 zadrzky ( obe skripnuta nabojnica v okienku, pripisujem to zlemu uchopu)

Kamarat ich vypalil tuto sezonu cca 4000 cez G17, jedna zadrzka - neodpalitelna zapalka.
peterson
expert

ponuka je ozaj dobrá. Po Alse už nejaký čas poškuľujem kvôli testom. Je fajn, že na východe majú dobrú ponuku na strelivo
sirdo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

elado napísal:u Petersona nič nemusím zbierať a dostanem fabrické za podobnú cenu. Ale na Alsu som počul samé dobré referencie. Len keď mne sa nechce zbierať nábojnice :lol:
tak pre lenivcov ala elado je to za 15ct/kus co tiez nie je az taka tragedia :lol: aj ked na druhej strane za 16ct/kus uz moze mat clovek fabricke non-toxy. ja s vyzobavanim nemam problem. som staticky strelec, takze vacsinu nabojnic pozbieram za par minut...
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Alsa Pro mám otestované, bez výhrad a aktuálne ich strielam. Odporúčam. Verím že až niekto iniciatívne pre ne založí samostatnú tému budú sa v nej riešiť len pozitívne skúsenosti, ak si udržia aktuálnu kvalitu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje - kde a za koľko"