ZVS P20
Ide o klasicku sluzobnu pistol, takze nie urcenu pre sportovu strelbu (vid chod spuste) a urcite nie urcenu pre maly Slovensky civilny trh. Rovnako tazko spekulovat o spolahlivosti ked su este neni vonku. V kazdom pripade ak vyrobca nema v zalohe nejaky tender mimo Slovenska, velmi tazko rozbehne seriovu produkciu na rozumnej urovni s rozumnou navratnostou. To tu ale nikto nevieme, takze zbytocne vestit z gule. Ja v kutiku duse dufam ze sa nikde uchyti, dalo by to pracu par slovakom a mali by sme v obore rucnych zbrani na Slovensku dvoch producentov. Aj ked ta cena je imho dost nadstrelena v porovnani s konkurenciou.
Osobne sa mi tomu moc nechce verit, ze by ZVS-ka presla v najblizsich 30.rokoch ako vitaz nejakeho celoplosneho prezbrojenia v ozbrojenych zlozkach. Aj ked je ciastocny akcionar v ZVSke aj stat, neverim, kym ju nebudem mat zavesenu na stehne.
podmienkou tendrov spravidla byva aby neslo o uplne novo zavedeny model. pricuchol som uz k viacerym zbranovym tendrom aj mimo SR a myslim ze tato zbran za prihodnych podmienok ma istu sancu zabodovat. obzvlast mimo SR. otazka je ako rychlo vyzrie a zbavi sa detskych chorob a chorobok ktore ma uplne prirodzene kazdy novy strojarensky vyrobok.
kde su politici schopni vsetkeho, tam nic nie je nemozneigoros napísal:Osobne sa mi tomu moc nechce verit...
Ako ak robo je jenajdoveryhodnejsi politik u nas tak sa ani necudujem ze tototot cudo niekto nazve pistolou... ale uz sa necudujem nicomu
Je niečo nové s uvedením na trh ?
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 5 months
To som videl, predtým tam bolo tuším napísané september 2013, čo sa po uplynutí tohoto dátumu zmenilo. A tu http://www.amunex.sk/e-shop/zbrane/krat ... zbrane.php je napríklad uvedený dátum 1.2.2014. Niečo konkrétne od „ spoľahlivého zdroja“ ?
-
inspiring_liskov
ved si tam zavolaj, podla mna ich uz par predali uz pred pol rokom
Je celkom zaujimave, ze tomuto slovenskemu statnemu tunelu este stale verite. Podla mna sa ZVS dostanu do predaja asi tak v roku 2300, hned po tom ako konecne objednaju tie uz styri krat "zaplatene" UNCcka. 
čo ja viem tak v ZVSke majú problémy z naštartovaním pravidelnej sériovej výroby (hlavne montáž), ako aj s kvalitou komponentov od dodávateľov
Ano a to uz dva roky. Nemam pocit, ze by sa s tym nieco extra robilo.
-
inspiring_liskov
to je taka dubnicka Hlava XXII:
- nemaju odbyt lebo nebezi poriadna seriova vyroba
- nespustia poriadnu seriovu vyrobu, lebo nemaju odbyt
A takto sa s tym budu bavit este tak 10 rokov nez to daju k ladu a z P20 bude zberatelsky kusok
- nemaju odbyt lebo nebezi poriadna seriova vyroba
- nespustia poriadnu seriovu vyrobu, lebo nemaju odbyt
A takto sa s tym budu bavit este tak 10 rokov nez to daju k ladu a z P20 bude zberatelsky kusok
Posledná info je taká, že predaj bude zahájený 1. 2. 2014...
Ale takých dátumov už bolo...
Ale takých dátumov už bolo...