Ja by som sa tiez rad podakoval organizatorom okrem super preteku vybavili aj vynikajuce pocasie a este lepsi gulas. Uz sa tesim na kola v roku 2014.
Vedel by mi niekto kto sa preteku zucastnil povedat do ktorej divizie /production,standard,open/ by sa radila zbran vitaza kategorie vel. pistol /STD/?
V IPSC s nou Ivan striela production. Normalne sidce striela Open s inou zbranou, ale s touto striela Production.
Inak super pretek, vyborna rozcvicka pred dalsou sezonou, pridem urcite aj nabuduce. Cez zimu mi je velmi vzacne zacinkat si na kovy a tak to aj miestami vyzera.... 3 krat som zluftoval ten megavelky stvorcovy plate, az som tomu nechcel ani verit, co ma stalo 2 sekundy.
Jedina malilinka vyhrada k Shootoffu, lepsie by boli asi male IPSC popre zakoncene jednym velkym. Ten druhy popper z prava (v pravej casti) padal ovela,ovela tazsie ako ostatne, sem tam nepadol ani po zasahu do "hlavy" (pri trochu rozmocenej pode je co postavenie velkeho popra to original) a nik si v shootoffe nebude volat kalibraciu.. to by bolo ine "teplosstvo" (soudruzi prominou za vyraz)
On ten shoot off bol zo zaciatku pridany len tak na spestrenie, a zda sa ze velmi zaujal. A isto si chlapci daju vacsi pozor na posadenie poprov, to bolo istotne jedno z dalsich pouceni pri stavbe a organizacii. Pieskova nestabilna poda a ked je mokra tak je dost problem ich udrzad v tej istej poloh ale venujeme tomu istotne vacsiu pozornost, nech sa tato disciplina dalej tesi rastucej popularite.