Vianočný steel cup s gulášom + shoot off Komárno 29.12.2013

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Skvele bolo, ďakujem "južným bratom".
Toľko ako dnes som už dávno nepáskoval :)

A shoot-out nás zase všeličo naučil, zahrnutie prebitia sa mi páčilo.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

dnes to bol jeden super zabavny den, skvele zvladnuty pretek, uzasny gulas - vsetko ako ma byt, az na tie vysledky :-)

dakujem vsetkym, ktori dnesny den pripravovali
Sancho
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 7 months

Príspevok od používateľa Sancho »

Ja by som sa tiez rad podakoval organizatorom okrem super preteku vybavili aj vynikajuce pocasie a este lepsi gulas. Uz sa tesim na kola v roku 2014.

Vedel by mi niekto kto sa preteku zucastnil povedat do ktorej divizie /production,standard,open/ by sa radila zbran vitaza kategorie vel. pistol /STD/?

Dik.

upravena terminologia
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

V IPSC s nou Ivan striela production. Normalne sidce striela Open s inou zbranou, ale s touto striela Production.

Inak super pretek, vyborna rozcvicka pred dalsou sezonou, pridem urcite aj nabuduce. Cez zimu mi je velmi vzacne zacinkat si na kovy a tak to aj miestami vyzera.... 3 krat som zluftoval ten megavelky stvorcovy plate, az som tomu nechcel ani verit, co ma stalo 2 sekundy.

Jedina malilinka vyhrada k Shootoffu, lepsie by boli asi male IPSC popre zakoncene jednym velkym. Ten druhy popper z prava (v pravej casti) padal ovela,ovela tazsie ako ostatne, sem tam nepadol ani po zasahu do "hlavy" (pri trochu rozmocenej pode je co postavenie velkeho popra to original) a nik si v shootoffe nebude volat kalibraciu.. to by bolo ine "teplosstvo" (soudruzi prominou za vyraz)
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

On ten shoot off bol zo zaciatku pridany len tak na spestrenie, a zda sa ze velmi zaujal. A isto si chlapci daju vacsi pozor na posadenie poprov, to bolo istotne jedno z dalsich pouceni pri stavbe a organizacii. Pieskova nestabilna poda a ked je mokra tak je dost problem ich udrzad v tej istej poloh ale venujeme tomu istotne vacsiu pozornost, nech sa tato disciplina dalej tesi rastucej popularite.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Paradny relax a zabava :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"