rozhodol som sa nakupit veci na odlievanie ale nie som si isty ktore odlievacie klieste a matrice na sizing nakupit ?
Chcel by som si liat 9mm luger a 357mag/38spec viete poradit nieco overene ?
Vdaka
nakupovat budem z fsreloading.com
Na rozdiel od závažíčok pre osobné autá majú výnimku a môžu sa robiť AJ OLOVENÉ...Jean napísal:robia sa na kamiony aj zinkove ?
Prave tymto si nie som isty nakolko ked som hladav v ochodoch ktore zasobuju pneuservisy tak som ine ako olovene zavazia na kamiony nenasiel. Skor sa zacinaju pouzivat vyvazovacie sacky. Preto sa pytam ci sa niekedy na kamiony vyrabali aj ine ako olovene zavazia...Igrlik napísal:Na rozdiel od závažíčok pre osobné autá majú výnimku a môžu sa robiť AJ OLOVENÉ...Jean napísal:robia sa na kamiony aj zinkove ?
Ak dobre podkúriš (cez 420°C) vytavíš do zliatiny aj zinok, z povrchu potom vyzbieraš iba železný bordel... Vyžaduje to ale tavenie vonku na poriadnom ohni, v pieckach nie je šanca.Miro389 napísal:Zinok ti bude v tavenine plavat navrchu
Ak nemas TVRDE olovo, tak mikrodrazky nekupuj.
to už neplatí. Od nového roku musia aj nákladné autá v celej EU použivať zinkové ...Igrlik napísal:Na rozdiel od závažíčok pre osobné autá majú výnimku a môžu sa robiť AJ OLOVENÉ...Jean napísal:robia sa na kamiony aj zinkove ?