Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?

friendly_sutherland

Príspevok od používateľa friendly_sutherland »

Pevne dufam lebo v Komarne na policii je vo vsetkom vzdy pekny mrdnik
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Cim menej tym lepsie. Ak su zmrdi, tak nepomoze ani A4 drobneho textu(tam ides cez odvolania). Ak su normalni, tak im bude stacit ten skutocny dovod - ochrana zivot, zdravia a majetku a vykon povolania.
Ako sa zachovaju ale spoznas az po podani ziadosti, tak smelo do toho :)
friendly_sutherland

No ved uvidime :D ked sa budu s tym tr....t tak necham C a nekedy si podam ziadost na rozsirenie :) este tolko by som sa chcel opytat pri rozsireni staci ziadost s poplatkom alebo treba aj lekarsku a psycho ?
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Nevidim dovod prečo by si mal ustupovat v pripade skupiny B , pokial splnaš podmienky
treba si stat za svojim,zakon je na Tvojej strane. :!:
friendly_sutherland

To je pravda :D len policajt ma vzdy pravdu prepadnuty som nikdy nebol a nehnutelnost nemam kebyze chcu nejake preukazovanie :D ach nech to mam uz za sebou :D nakolko mam 23
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Mesi »

S takym pristupom vela nepochodis... tak celkovo. V zivote. Treba vediet co chcem a treba si za tym ist.
Kelly
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 3 months

Príspevok od používateľa Kelly »

pre Rychy97: Ja osobne som tiez napadnuty nebol, nemam ziadnu nehnutelnost, ziadnu zivnost.
Ked som dostal A-cko mal som 23.cize neviem co je na tom smiesne. Treba si ist len za svojim a nenechat sa odradit.
daredevil
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa daredevil »

Nedaj sa, ak ti to zamietnu, odvolaj sa, na kraj aj ja som mal peripetie, trvali skoro 5 mesiacov, nakoniec som A dostal, nie som živnostník, nemám dom a som roboš :)
friendly_sutherland

Cawte chlapi dnes ma otocili na policii so ziadostou na B a C ze je malo ochrana osoby a majetku a vykon zamestania malo do odvodenia nech o oboch napise na A4 odvodnenie ale ze mi to zobere len nech to rozpisem dajte mi nejake tipy na dlhsie odvodnenia obe skupiny dakujem vam velmi pekne
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Rychy97
TY ziadas o ZP,TY musis vediet co tam napisat
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Prečitaj si aspom par stranok tejto temy a to čo potrebuješ určite najdeš.
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Rychy97: Nechceš si to s tým ZP ešte rozmyslieť a radšej to nechať tak?
friendly_sutherland

pif paf napísal:Rychy97: Nechceš si to s tým ZP ešte rozmyslieť a radšej to nechať tak?
mam vsetko okolo toho urobene psycho lekarske kopa penazi tak sa nato urcite nevykaslem
inspiring_cohen

Príspevok od používateľa inspiring_cohen »

Ach. No po prvé prečítaj si čo tu je. Zhrniem ti to ale ver pokiaľ si to nenaštuduješ sám tak ti je to prd platné.

1.Zákon nehovorí aký dôvod je pádny.
2.V zákone nie je spomenuté že ty musíš mať dôvod na pár strán hovorí len že musíš mať dôvod.
3. Ak chceš C tak potrebuješ od zamestnávateľa potvrdenie.
4. Možno sa ti to bude zdať zbytočné ale naštuduj si zákon hlavne o 190/2003 o strelných zbraniach. To musíš vedieť ako otčenáš lebo potom to dopadne tak že pán policajt otočí a pošle domov.

Jednoducho povedané nemajú právo po 1.chcieť po tebe slohovú prácu po 2. nemajú právo ti žiadosť odmietnuť prijatie žiadosti, žiadosť musia prijať ale schváliť nemusia a po 3. človek neznalí zákona sa ľahko dá zmanipulovať.
peterson
expert

Príspevok od používateľa peterson »

ktorý okres?
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"