Remington 700 (variacie)
Fuha, ale si to dobre "dokrvavil"... Aj si to potom "demontodlepil"?
Rasťo, až som sa čudoval, je to "zababrané" ale išlo to vybrať ľahučko, samozrejme trošku problém so šroubami, chvalabohu, že aj tie boli nagebrené voskom...len som sa nahrešil pri tej páske, tak silno som ju dotiahol, že sa mi trhala pri odliepaní...ale nevadí, je to perfektné, sedí to veľmi presne, a to dočisťovanie trochu trvalo, to som sa už len tak hral s tým, najväčšia zábavka bola puzdrá na šrouby, ale aj to dopadlo nakoniec dobre...výsledný efekt bol neskutočne dobrý...samozrejme, rozdiel pri nástrele žiadny, ale človek má istotu, že sa to nevytlčie po napr.1000 ranách. A to Kelbly nerobí do týchto pažieb žiadny bedding, keď do nich osádza svoje železo. Tak som sa dozvedel od chatujúcich strelcov na nejakom kanadskom fóre. Takže my Slováci sme "porkočilejší"

Hlavne ze sa to podarilo.
ten devcon je super v tom ze sa to da krasne cistit "napolceste", ked to este len tuhne... Preto nie je dobre ani to upevnovanie paskou, lebo sa k Devconu nedostanes...
Osobne by som mal strach ze si zababrem celu pazbu a potom to budem pracne cistit...
Som si isty ze beddingom niktorej flinte nikto neublizi...
ten devcon je super v tom ze sa to da krasne cistit "napolceste", ked to este len tuhne... Preto nie je dobre ani to upevnovanie paskou, lebo sa k Devconu nedostanes...
Osobne by som mal strach ze si zababrem celu pazbu a potom to budem pracne cistit...
Som si isty ze beddingom niktorej flinte nikto neublizi...
To čistenie som urobil po cca 5 hodinách, ešte sa to dalo nožom kde tu urezať nepotrebné, čo vytlačilo železo von. Tou páskou som to poistil, nech sa devcon rozleje všade kde má. Vytiahnúť to šlo krásne kolmo hore, keby som to musel vykývať, to by bolo zle, najprv som vykrútil tie dva dlhé šrouby a potom pokračoval...a o tom čistení mi niečo vrav...celé ruky zababrané...a ako to už len ide dobre dole, sakra.
...kedysi bola Indulona EX - snímacia - a perfektne sa ňou dali očistiť ruky od epoxidovej živice alebo od farby... stačilo vytlačiť 3-4cm na ruky a mädliť a žmoliť tak 5 minút, a potom vytrieť do suchej handry. Čisté a vláčne ručičky! Už sa dávno nevyrába, ale zložením podobná je vraj Indulona dezinfekčná. Chcelo by to praktickú skúšku 
Igrlik: Dobre že si mi to pripomenul....myslím, že tú indulonu ešte mám niekde v garáži, síce po záruke, ale snáď bude fungovať. Alebo chirurgické rukavice. Lebo ešte chcem stavať jednu pušku, v 7mm Rem.mag., Pažbu mám na Remiho, a znovu to teda bude táto značka, a to som chcel už zmeniť... tak tam sa tiež vyhrám...ale už nebudem mať ruky ako prasa
Rasťo: Tú pásku som si všimol, že použiva veľa puškárov za mlákou, ako by som vytlačil prebytočný Devcon z pažby? Potrebuje to nejaký tlak, nech styčné plochy riadne riadne doliehajú s maximálnou tesnosťou...Podĺa mňa, najjednoduchšie, najrýchlejšie riešenie. Bál som sa tej papierovej pásky, že ju Devcon zdeformuje, skôr ako vytuhne, ale zbytočný strach, držala pevne.
Rasťo: Tú pásku som si všimol, že použiva veľa puškárov za mlákou, ako by som vytlačil prebytočný Devcon z pažby? Potrebuje to nejaký tlak, nech styčné plochy riadne riadne doliehajú s maximálnou tesnosťou...Podĺa mňa, najjednoduchšie, najrýchlejšie riešenie. Bál som sa tej papierovej pásky, že ju Devcon zdeformuje, skôr ako vytuhne, ale zbytočný strach, držala pevne.
Ahoj Miloš, ten Devcon si objednal cez Middway v Nemecku, a aké to má označenie? Idem sa to naučiť aj ja. Viem že to nie je jednoduche, ale začnem s dlhým Mosinom. Tie stĺpiky sa dajú bežne vyrobiť a môžu byť aj z mosadze, alebo je to niečo špeciálne?
Devcon sa dá aj z Nemecka...pokiaľ je skladom: http://www.midwaydeutschland.de/epages/ ... 14141CC4DD
Čo zrovna teraz skladom nie je. Kamarátovi od nás ostal, tak mi ho dal. Ušetrených cca 100e za balenie.
Puzdrá na šrouby na Remington pažbu sa predávajú tiež:
http://www.midwaydeutschland.de/epages/ ... C8-9F18-14
Alebo ich vytočiť z hliníka.
Postup si pozri hocikde na youtube.
Čo zrovna teraz skladom nie je. Kamarátovi od nás ostal, tak mi ho dal. Ušetrených cca 100e za balenie.
Puzdrá na šrouby na Remington pažbu sa predávajú tiež:
http://www.midwaydeutschland.de/epages/ ... C8-9F18-14
Alebo ich vytočiť z hliníka.
Postup si pozri hocikde na youtube.
Dakujem, nájdem to.
Naposledy upravil/-a sniper68 v 23 Feb 2014, 15:59, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_boyd
co dodat pekna praca a vyvoj "nesmie zastat" 
osobne sa mi tento system pazby paci viac ako "sklopka" .....
osobne sa mi tento system pazby paci viac ako "sklopka" .....
A cena?
Necham to na uzivateloch fora...Navrhnite podla Vas realnu cenu.
No to by som tu na fore na tvojom mieste nerobil, lebo to budu ludia od teba kupovat za 200E
Je to kusova vyroba, kompletne od zakladov, pocitam tak 1500E.
Je to kusova vyroba, kompletne od zakladov, pocitam tak 1500E.