3 gun - Maďarsko

duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No kedze vieim ze sa tu na to chystate ako na svatbu. Noo ja nemam cas sa pripravovat ja to obkukam od vas potom na stage.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Taky tak, som momentalne mimo, tak aspon rozmyslam odkial tahat vsetky tie zasobniky a kam upnut dvojbodovy popruh na brokajdu :roll:

PS stastie praje pripravenym
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

duros napísal:pistol z vychodneho bloku.
XDM vyrabana v Chorvatsku by potom mohla byt tiez okej?
Viete niekdo kde presne je strelnica? Adresu pripadne GPS suradnice by mi pomohlo. Podla odkazu z ich stranky pod pripinacikomhttp://www.3guneurope.eu/terkep_eng.php na mape teda ako sa snazim strelnicu nevidim ani v sirokom okoli.
Rasto
expert

Ved si XDM predal ci nie?
Tam to asi islo hlavne o obmedzenie na 7,62x39 u pusky a pistol snad nebudu takto selektovat, pokial neprides s open specialom 8)
Zaukoloval som madarov i s otazkou ohladom spojky zasobnikov u brokovnice a doteraz som nedostal odpoved, ale este mame cas, tak budme trpezlivi ;-)
Ked sa daco dozviem pisem.
inspiring_austin

Zatial nepredal, zvykame si na seba. Mozno z toho bude aj priatelstvo.
pretorian
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa pretorian »

Ak som to spravne pochopil, Abakan ides east european kategoriu pistol by mala mat dvojcinny bici mechanizmus a zasobnik by nemal byt dlhsi ako 12,5 cm.
Bol som na strelnici ale GPS ti nepoviem ak si das do navi Felsotarkany tak to najdes. Je to dedina na strelnicu som odbacal zhruba v strede dediny do lava. Ak budes o osmej v dedine iste zbadas kam smeruje vacsina zahranicnych aut. Mozes my aj zavolat ak by si mal problem cislo asi mas ak nie ss.
inspiring_austin

Nazdar Pretorian,
aha, cize aj nejaky klon CZ by mohol byt v klidku na east european diviziu...
Podobne ako Rasto aj ja cakam na vyjadrenie od Zoltana kde maju presne strelnicu. Najst to snad najdem ale do oznamenia o vyvoze zbrane by bola asi silna kava do kolonky Miesto kam ma byt zbran vyvezena : napisat "Je to dedina na strelnicu som odbacal zhruba v strede dediny do lava" Teraz nic proti akoze Tebe aby si ma zle nechapal :wink:
Rasto
expert

Do kolonky kam napis dedinu, snad si tam nechcel davat presny GRID kde budes s puskou stat ;-)
Dolezity je udaj "hranicneho priechodu" co, kam a za akym ucelom. Akym dopravnym prostriedkom a potobne veci beriem ako zart.
Ani na pozvanke to nie je napisane, tak sa zbytocne nevzrusuj a s kludnym svedomim tam napis len dedinu.
inspiring_austin

Zatial si pockam na mail, pripadne sa zariadim ako pises. Madarsky by som to nevyrapoval :lol:
pretorian
prispievateľ

To by sa ti do kolony o vyvoze zbrane Abakan ani nezmestilo. Ja tam napisem Felsotarkany ako aj vlani.
Inac ten lajster oznamenie o vyvoze zaujima jedine nasich strazcov zakona v madarsku a inde ti max pozru europsky zbr. preukaz.

Som zvedavy ci sa dockate odpovede od usporiadatela.
Rasto
expert

Vcera som dostal konecne odpoved na moju otazku a to ci mozem mat u brokovnice spojene zasobniky a bolo mi povedane ze EE :-(
No musim sa zmierit s faktom, ze to nie je americky ale madarsky 3gun.
inspiring_austin

Ja sa musim zmierit s tym, ze odpoved som nedostal, zatial :)
pretorian
prispievateľ

GPS: 47°58'54"N, 20°24'10"E nie su to nahodou suradnice strelnice.
Rasto
expert

dostali ste potvrdzovaci email od usporiadatela?
inspiring_austin

Nie
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"