Olovené broky
Nieje ziadne tajomstvo
Strielam westernovu strelbu brokovou dvojkou a potrebujem aby mi po zalomeni vypadly nabojnice von z hlavne len gravitaciov, pretoze nie su dovolene ejectory.
Ked upravim ZVS trapky, znizim prachovu napln a zakruzim klasicky na kartonove vycko tak to funguje. Akurat ma nebavy ta delaboracia
Strielam westernovu strelbu brokovou dvojkou a potrebujem aby mi po zalomeni vypadly nabojnice von z hlavne len gravitaciov, pretoze nie su dovolene ejectory.
Ked upravim ZVS trapky, znizim prachovu napln a zakruzim klasicky na kartonove vycko tak to funguje. Akurat ma nebavy ta delaboracia
v1911 napísal:Nevie niekto kde sa dajú kúpiť olovené broky do brokových nábojov?
Konkrétne potrebujem 2,4 mm
vdaka
a koľko ich potrebuješ
Detonator, máš nejaký stabilní zdroj, alebo je to jednorázovka? Potešilo by aj info o cene. Určite by som niečo zobral, no až v máji. Ak s tým nechceš verejne tak P.M.
mám stabilný zdroj, nie je problém s množstvom a dodávkou.
cena sa odvíja od množstva, vzhľadom na energiu, čím väčšie množstvo, tým je väčší priestor baviť sa o cene
cena sa odvíja od množstva, vzhľadom na energiu, čím väčšie množstvo, tým je väčší priestor baviť sa o cene
No nejaké extra množstvá brať nebudem. Aká by bola cena za 5 kg. brokov veľkosti 2 mm?