Chyby na fóre
V administrácii sú nastavené prílohy k SS bez obmedzenia typu, takže neviem, kde je problém. 
Skúsim to nastavenie príloh k SS pozrieť ešte raz doma, zatiaľ to naozaj nefunguje.
BTW: Verím, že sa mi podarilo konečne nastaviť veľkosť náhľadov vkladaných fotografií, aby neboli trikrát väčšie ako obrazovka.
BTW: Verím, že sa mi podarilo konečne nastaviť veľkosť náhľadov vkladaných fotografií, aby neboli trikrát väčšie ako obrazovka.
Ahoj Admin.
Neberie mi to PDF subory do prispevkov. Chcel som pridat subor PDF ako prilohu, ale neda sa to.
Skus to nastavit v Administracii pod volbou Spravovat typy suborov a pridaj tam PDF a pojde to.
Dakujem.
Neberie mi to PDF subory do prispevkov. Chcel som pridat subor PDF ako prilohu, ale neda sa to.
Skus to nastavit v Administracii pod volbou Spravovat typy suborov a pridaj tam PDF a pojde to.
Dakujem.
OK, skús to teraz. 
Panzer vdaka, uz to funguje spravne. 
kým si ju adresát neprečíta, je uložená v správach na odoslanie, potom sa presunie do odoslaných
a hlavne to tu bolo uz x krat rozoberane 
minimalne je to diskutovane na predchadzajucej strane: http://webforum.sk/viewtopic.php?f=49&t ... 05#p171605
ale fuj. s takym vies kam.... myslim, ze prelistovat zopar stran, obzvlast jednu, nie je nikdy naskodu.
Len taka blbost, v paticke som si vsimol preklep:
© 2003 - 2014 Webforum - informácie o zbraniach a strelive pre odbornú verejnosť
© 2003 - 2014 Webforum - informácie o zbraniach a strelive pre odbornú verejnosť
A pre laickú verejnosť a amatérov to tu nie je ?