Stretnutie východniarov - 19.12.2008

Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ja dorazím okolo 09:30-10:00 hod. a samozrejme pomôžem stavať stage.

Všetkým, ktorí ešte na Cemjate neboli radím, vzhľadom na "fasa" počasie a trávnatý terén okolo stage, vziať si buď gumáky alebo inú nepremokavú obuv. Tašky, náboje a zbrane môžme mať pod prístreškom, ten je od stage cca 15 m.

Takže zajtra pršiplášte, gumáky, ceplý čaj a jedééém. :D
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Dúfam že si nás op skončení nejaký polovkáš nespletie s dzivou šviňou čo vyliezla z bahnišťa :)

electron: aký je stav cesty, dá sa až dole alebo už osadili zátarasy ?
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Musim si dobedu este nieco vybavit, tak dojdem okolo obeda, mozno skor (okolo 11nastej). Juchuuu!!!

Inak...caka ma zajtra na poste balicek so 2x sabre red kasermi, ktore som objednal kamosovi, ale uz ich nechce.
Donesiem niekomu? 230.- / kus
Na obrazku je moj uz trosku zosuchany...

http://img254.imageshack.us/img254/9696/img1698uc9.jpg
R
častý prispievateľ

Panzer napísal: A popri tom som sa dozvedel, že Novakovský končí :? . Nepovedal prečo, ani na ako dlho.
Mne dnes povedal že tak skoro nekončí, kšeft je celý na predaj, takže až zoženie kupca tak potom končí. Dokonca mu tam niekto montoval nový zabezpečovák a mal z technických príčin zavreté. Musím konštatovať že Novakovský má zo všetkých KE predajcov najlepší prístup k zákazníkom, keď videl potencionálneho zákazníka otvoril, bude ho škoda...
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

R
hej otvoril aj mne aj ked mal zatvorene/zhanal som subsoniky/
...a hej,najlepsi pristup ako oje..t zakaznika
Panzer
Administrátor

to R

Presne tak, aj mne včera otvoril, hoci mal na dverách tabuľku Z technických príčin zatvorené. Mne povedal, že už je z toho unavený a potrebuje si chvíľu oddychnuť. Usmieval sa však pri tom, takže som to bral z rezervou. Tiež som k nemu rád chodil.

electron

Prečo, máš konkrétnu skúsenosť?
Venet
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa Venet »

Zajtra okolo pol 11 tej som tam. Akurat si asi nestihnem spravit ceply caj. Bo mam trosku nabiti program
R
častý prispievateľ

electron: je to hlavne obchodník ktorý vie čo predáva a kolko chce zarobiť :) Osobne som taký pocit nemal nikdy, ak s ním jednáš priamo a dáš dobrý argument je ochotný pohnúť cenou. .22 má najlacnejšie v meste. Ojebabrú ťa aj v Baumaxe, ak si nečekneš cenu naproti u konkurencie môžeš prísť aj o 500,- na rovnakej položke.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Venet
Akurat si asi nestihnem spravit ceply caj.
Urobím Ti :?: 8) :P :lol:
Venet
prispievateľ

Arminius, dik. Este stale frcim, a dorabam projekt - teda studiu, a uz mi z toho **be.
Zajtra sa expeduje.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:40, upravené celkom 1 krát.
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Chory som jak pes.. ale ta nepojdem ? :D
Venet
prispievateľ

Ide sa aj ked prsi?
No mne to nevadi, aj ked budem mozno meskat.
Panzer
Administrátor

Tak, a je po. Moje hodnotenie: výborné stretnutie!

Veľká vďaka patrí Electronovi za organizáciu a ešte väčšia Ing. Kuracinovi! Že je výborný konštruktér, o tom hovorí úspech K100ky. Že je aj veľkorysý človek som mal možnosť presvedčiť sa dnes. Len za dobré slovo sa tri hodiny v hnusnom počasí drgáňal na východ, dovliekol so sebou kopec zbraní a streliva a to všetko len preto, aby si pre neho cudzí ľudia z nich zastrieľali.

A keď som videl, čo všetko vykladá z dodávky, spadla mi sánka. Samopaly Špagin, Thompson, vz. 26, vz. 58, HK GSG, pištole K100, K100 Whisper, K102, Tokarev TT... Pre mňa bola najväčším zážitkom streľba so Špagina. Bol som doslova v siedmom nebi, keď som pustil dávku smerom na terče. Tá zbraň je skrátka úžasná, pri streľbe sa takmer ani nepohne, človek má pocit, že ju ma chytenú v zveráku. Aj streľba s tlmičom je zážitok, ktorý sa len tak neopakuje. Tiché šteknutie Whispera popri ranách z ostatných pištolí znelo takmer neuveriteľne. Skrátka strelecký zážitok, aký sa opakuje raz za život. Veď kedy a kde si bežný smrteľník môže zastrieľať dvojranovými dávkami s K102?

Nehovoriac o tom, že som mal vďaka stretku možnosť sa zoznámiť s fajn ľuďmi, ktorých som doposiaľ poznal len ako anonymné nicky na fóre. Arminius ako správny zbrojár využil svoje náradíčko pri odstraňovaní závady na jednej zo zbraní. Vďaka R som mal možnosť ošahať si väčšieho brata môjho Rugera - Mk. 512. V nereze a s krásnymi Cocobolo pažbičkami vyzerá veľmi pekne. Vďaka Jutimu mám za dobrú cenu pár včeličiek do svojho Maka. Bum mi dal vystreliť so svojho vreckového dela, čo je zážitok, na ktorý môj ukazovák len tak skoro nezabudne :D. Asterix nám zase predviedol efektné vyprosťovanie motorového vozidla zapadnutého v bahne :lol: . Ešte šťastie, že bol v aute a nepočul návrhy Jara Kuracinu na využitie jeho zapadnutého približovadla ako výborného terča. :D Veneta som už v akcii nevidel, zato som si aspoň poťažkal jeho Maka s rokom výroby 85. Makov nie je nikdy dosť :D.

Skrátka, strelecký zážitok ako má byť.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Velka vdaka patri Jarovi Kuracinovi,ktory napriek predvianocnemu osialu,prijal pozvanie a priniesol na vychod vela radosti v podobe arzenalu zbrani.Vdaka patri aj vedeniu CCC klubu,ktori nam umoznili vyuzit objekt strelnice.
Samozrejme dakujem aj clenom VYCHOD GROUP,ktori sa zucastnili celej akcie.Som velmi rad,ze sme sa ,my vychodniari,mohli spoznat nielen podla prispevkov a nickov

Dobre bolo :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Výstavy, exhibície a iné..."