Walther P22 - názory, skúsenosti?
mlok917 - čo som tu už kedysi písal:
A ešte je dobré zaobliť na bicom kohúte tú hranu, aby hladšie kĺzal zospodu záveru pri chode vpred...Igrlik napísal: ...
Napriek všetkému, čo sa o "nemeckej precíznosti" hovorí, waltrík je dobré trošku "poladiť" čo najskôr, aby sa v prípade potenciálnych problémov tieto podchytili čo najskôr. A potenciálny problém sú predovšetkým packy hore na tiahle spúšte. Tiahlo je vyrazené z plechu a ohnuté, pričom tolerancie sú dosť veľké a hrany ostré, niekedy s otrepmi. Na webe je dosť info o tom, kde čo treba prihladiť a zaobliť, aby packy "nerašpľovali" záver zospodu v mieste šikmej rampy.
Tak dobrú zábavu![]()
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ramanujan
-
inspiring_ganguly
Ruger MkIII.. ťa prežije .. tiež keď som kupoval 22jku som sa spraval ako by bolo len mmochito a P22... toľko 22jok je, a ďaleko menej problémovejších...seko888 napísal:ja si chcem ist tiež kupit p22 myslim ze je to dobra volba na vyblbnutie na obranu mam glock 20,cz75 d compact ale rozmyslal som nad beretou ale je to dost draha na blbnutie
-
inspiring_ramanujan
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_ramanujan
-
inspiring_wright
Igrlik: prosimta maš take stranky kde by som to mohol najst dnes som bol na strelnici vyskušat zatial v poriatku iba ras samy stalo pi zasunuti noveho zasobnika my ostal vysunuti zaver po jeho uvolneni stačiloho iba troch dotoknut.
ked som čistil zbran zistil som že mam ohoblovaní spodok zaeru
zo strelivom neboj žiadni problem ma zasebov prvich 300 včeličiek
ked som čistil zbran zistil som že mam ohoblovaní spodok zaeru
zo strelivom neboj žiadni problem ma zasebov prvich 300 včeličiek