ČZ 52 Expanzná
-
friendly_dubinsky
ČZ 52 Expanzná
cawte chcel by som sa spytat ako je upravena cz 52 na tejto stranke http://www.waffen.sk/component/page,sho ... /Itemid,2/
ci ma niejaku prepazku v hlavni a ake strelivo sa z nej striela,a ci sa vylucuje moznost strielat ostre?dik
ci ma niejaku prepazku v hlavni a ake strelivo sa z nej striela,a ci sa vylucuje moznost strielat ostre?dik
-
friendly_dubinsky
-
inspiring_ganguly
Novu hlaven na ostre naboje kupis iba na nakupne povolenie a ZP. K tej CZ-52 expanznej dostanes certifikat, ze je zmeneny charakter zbrane na zbran kat. D (Volne predajne od 18 rokov). Na zbrani budes mat vyrazenu znacku o vykonani tlakovej skusky. Kedze sa jedna o expanznu zbran, budes mat zrejme v hlavni na pevno vlozenu prepazku z tvrdokovu, upravenu nabojovu komoru na pouzitie nabojok typu 8mm P.A. alebo na slepe naboje 7.62TT, neviem ako to riesi waffen WEB. Ale podla mna rozhodne pocitaj s tym, ze budes musiet po kazdom vystrele natahovat zaver, v tomto sa odlisuje od bezne dostupnych samonabijacich plynoviek typu Kimar, Bruni a pod.
Ako pise C08R4, je nutne po kazdom vystrele odtiahnut zaver, ja som sa pytal konkretne na model CZ 50 --> http://www.waffen.sk/component/page,sho ... /Itemid,2/
A dostal som odpoved ze zatial treba aj 52 aj 50 odtahovat po kazdom vystrele co teda neni bohvieco, kaliber je bud 8mm PAK alebo 7.65 Browning Salve Blank. Avsak bolo mi povedane ze pracuje sa na tom aby nebolo nutne to zakazdym odtahovat tak uvidime ako dopadne lebo podla mna je to velmi atraktivna zalezitost.
A dostal som odpoved ze zatial treba aj 52 aj 50 odtahovat po kazdom vystrele co teda neni bohvieco, kaliber je bud 8mm PAK alebo 7.65 Browning Salve Blank. Avsak bolo mi povedane ze pracuje sa na tom aby nebolo nutne to zakazdym odtahovat tak uvidime ako dopadne lebo podla mna je to velmi atraktivna zalezitost.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
nedovolene ozbrojovanie sadzba 3-8 rokovfear001 napísal:no ked tak na tym rozmyslam novu hlaven bude treba pravdepodone zaregistrovat chcel by som vediet ako znehodnotili tu staru kedze je to kvalitny material nie ako plynaky mohlo by to ist aj vrtnut nie?viem ze su to nelegalne upravy a asi ma stym poslete do prdele ale cisto teoreticky:))
urob si zbrojak a kup ostru, je to neporovnatelne lacnejsie, a to aj ked nepripocitam tych par rokov basy alebo pripadne naklady na liecenie ci pohreb v pripade ak sa samodomo upravena zbran rozleti.