Postup získania ZP skupiny A

inspiring_cori

Príspevok od používateľa inspiring_cori »

:) tú pochvalu treba samozrejme napísať všeobecne a inteligentne, nie štýlom "ďakujem policajtovi XY že mi dal Áčko, ktoré som pôvodne ani nechcel".
friendly_darwin

Príspevok od používateľa friendly_darwin »

Dnes uspesne za sebou Skusky na A a uz je doma aj Úľ na včeličky K100 :twisted:
blissful_carver

Príspevok od používateľa blissful_carver »

dobry den
prosim vas nemate niekto vzor alebo nevedeli by ste mi niekto pomoct/kludne aj za uhradu/ s podanim odvolania proti rozhodnutiu zastaveniu konania o vydanie ZP sk. A ?
dakujem
vigorous_swirles

Príspevok od používateľa vigorous_swirles »

Dobrý den,
mohli by ste mi poradit ako by mal vyzerat potvrdenie zamestnavatela na sk. A ?
dakujem
Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

myslis asi skor potvrdenie zamestnavatela za hmotnu zodpovednost za majetok/prenasanie hotovosti, ci?

Uz to tu bolo zopar krat spomenute, ale v skratke: obycajne potvrdenie, hlavickovy papier, peciatka, podpis konajucich osob....
vigorous_swirles

Príspevok od používateľa vigorous_swirles »

Dakujem Mesi! Staci tolko ze prevazam vacsi objem penazi, hodnotny tovar a som hmotne zodpovedny za to? Jednoducho neviem to rozpisovat na celu A4.
pietro32i
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Stačí jedna, rozumne napísaná veta. K tomu sa môže priložiť aj kópia dohody o hmotnej zodpovednosti, ak také niečo vo firme máte.
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Moje odvovodnenie bolo "Ochrana života, zdravia a majetku" a stacilo to.
Pristupuj ktomu ale tak, ze cim menej napises, tym menej do toho mozu rypat.
Ak ti dat nebudu chciet, tak ti nedaju a ajtak budes musiet ist cez odvolania.
Mesi
moderátor

bivalyharly napísal:Dakujem Mesi! Staci tolko ze prevazam vacsi objem penazi, hodnotny tovar a som hmotne zodpovedny za to? Jednoducho neviem to rozpisovat na celu A4.
Urcite staci, len to pekne sformuluj, nech to nevyzera ako veta od skolaka ZS. Ak by si potreboval pomoct, v pohode napis PM.
elegant_ardinghelli

Príspevok od používateľa elegant_ardinghelli »

Páni, riešil niekto papier od zamestnavatela, ako zdovodnenie k A-čku? Prevažam niekedy značné obnosy, alebo doprevádzam zakazníkov, ktorí ich pri sebe majú, ale neviem ja ani moj riaditel, ako by mal vyzerať taký papier o tom, ako to cca formulovať. Nejaké rady, nápady, príklady? Má to byť záloha keby sa im zdovodnenie oficialne "ochrana seba a svojho majetku, majetku mne zvereného" na žiadosti zdalo málo... Dík moc.
Mesi
moderátor

Teraz neviem.... chapem, ze sa vam nechce prelustrovat cele vlakno, napriek tomu by ste to mali spravit, ale neprecitat zopar prispevkov hore.... To je uz moc. Presnu formulaciu ti tu nikto nebude davat, vsak ste dospeli ludia, skuste nieco zosmolit, skonzultovat vam to skonzultujeme ci uz tu, alebo v sukromnych spravach.
Zlomizub
častý prispievateľ

Toto nieje zakonom dane, nikde nieje napisana forma. Treba uviest kto, komu a co + podpis a peciatka.
Napr:
Firma xxx, Ulica xxx, tel. 0900 154 945

Vec: Potvrdenie o prevoze financii
Potvrdzujem ze pan X a Y casto prevaza vysoke obnosy v nocnych hodinach po zlych stvrtiach, kde strasia bubaky.

Jozko Mrkvicka (+peciatka), konatel

Pekne to uprav, daj primeranu velkost pisma a mas vybavene.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

pomenoval by som to "čestné prehlásenie".

Konateľ firmy v ňom potvrdí, že XY je jeho zamestnanec a v nepravidelných intervaloch a časoch preváža väčšie finančné obnosy na území SR pre potreby firmy.
Zlomizub
častý prispievateľ

Pouzit a napisat mozes co len chces, 100% uspech ti ale nezaruci nic.
Ak ale davas cestne vyhlasenie, treba si uvedomit ze uvedenie nepravdivych udajov moze mat nasledky.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

vážení, mám dojem, že sa tu hľadajú pomôcky k potrebným veciam a NIE návody na klamstvá.

Ak je niekto tak hlúpy, že bude klamať policajtov kdejakými papiermi, môže ho to dobehnúť v tej najnevhodnejšej chvíli
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"