.22 Blazer

inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

To s tou spotrebou to mi vrav, bol som si aj ja veru kupit dalsiu tisicku. Inac si neviem zvyknut na to nove Mosquito, je odost tvrdsie a neviem ho nejak nastrelit, s tym starym som bol jedna ruka, uz lutujem ze som ho dal prec.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Moskitka su ako niektore zbrane..čo kus to original,ja s mojeho neviem dať split-dvojranu alebo aj troj pod 0.19 ma dost velky reset a necítim tam cvak pod spuštou.Ale na take domace žuvanie je to super. :lol:
inspiring_perlman

Veru ta nova ma nejaky vacsi natah, inac je tam navyse v napise na hlavni pridali de, na tom starom to nebolo.a to stare som nesetril a nemalo ani jeden skrabanec a tu novu som mal von asi patkrat a uz je doskriabana
BALISTIK
moderátor

Dnes som kupil zasielku streliva Blazery maju po 2.33eur,inač 70sk,trochu zlacneli predajna MT.
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ja som teraz mal stastie 2x po sebe som mal po tisicke po 1,2Sk, Zisťujem že sa oplati objednať si u puškára nie kupovať vo veľkých obchodoch, pre ktoré je to jednen z hlavných zdrojov príjmu. Potvrdilo sa mi to aj teraz 1000ks SK ( Lapua ) Rifle Match za 50,-Ečiek
BALISTIK
moderátor

Ja mam zas dobry zdroj na LAPUY-SCHONEBECK-po 65-70sk vlastne uz eurače,u nas stoja niečo cez 140sk.
duros
častý prispievateľ

Vies popisat ake? To by ma zaujimalo
BALISTIK napísal:Ja mam zas dobry zdroj na LAPUY-SCHONEBECK-po 65-70sk vlastne uz eurače,u nas stoja niečo cez 140sk.
BALISTIK
moderátor

Standart plus,je tam taky maly otvor asi 2mm v terči.
inspiring_perlman

A davas do do pusky alebo do komara ?
duros
častý prispievateľ

To by som rad to by do pušky na trening bolo úplne fajn ! Je možné sa pri budúcej objednávke k tebe pridať ? Myslím, že do pištole len tak na pukanie to bude škoda.

BALISTIK napísal:Standart plus,je tam taky maly otvor asi 2mm v terči.
BALISTIK
moderátor

Ideme to brat viacery,mam pre seba cca 1000-1500ks,pokial sa mi komar zaspiní bere aj slabe Lapuy.V puske su mi zbytočne lebo ja mam pusku len na bavenie,takže ja ich nevyužijem.Ak by bola dobra ponuka,najlepšie vymena bud za cci alebo niečo obdobne v dobrom pomere vymenim.Možno aj kolegovia.Dufam že ine nebudu,lebo su vačšinou len tieto,len dodavatela mrzi že ked bol v obchode tak ze stali 140sk.Dufam že nam nezdvihne cenu,mozno tak mesiac ked budu.
inspiring_perlman

Ja kupujem 22 po 2 000 ks, do komara, ak to znizi cenu rad sa pridam
BALISTIK
moderátor

Ked prideš hodíme reč,možes ich aj skusit,hovorim pokial je trocha spinavy,alebo neni mraz ako fras tak slapu.
barak
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa barak »

Skusil so bazer balené v krabici. Boli dost nastné spicka tmavsi. Pri strelbe ZKM 452 sa zapekali v komore. Po ocisteni hadrem vsetko OK. Strelba: sustrel pti 5-ti ranach dakedy 2 cm, inokedy jedna nebo dve usli o 4-5 cm.
Vystrielal som dve krabice.

Stali ma v Liptovsko Hrádku v prepoctu na Sk, sk 1 ks.
Podle toho co pisete dost draho. Skusim MT.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:59, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"