Glock (17) preco ano, preco nie..

inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

R napísal:Michal: v niečom máš pravdu, automobilky naozaj skúšajú v motosporte nové materiály a technológie, ale nie preto aby ich (ak sa osvedčia) zaviedli do sériovky. Automobilka si na základe týchto výsledkov odvodí ako najviac môže "odrbať" materiál a technológiu aby auto zajazdilo xyz km a aby maximalizovala zisk.
A ja, dieťa naivné, že si v tomto vlakne reku prečítam niečo o Glockoch... ;-)
Používateľov profilový obrázok
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

tema bude precistena
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dalšia čiarka pre Glock,synovec predal CZ 75 a už ma isteho Glocka 17 od Milatu za 481eur.Ale je dnes som videl že G17,nesedí každemu bol u mna kamarat a ten ma ruku..no asi ako JETI.On mu bol maly :roll: prst na spušti mu trčal von skoro 2cm.Ja mam ruku stredne velku a kratke prsty tak mne sedi ako r..t na šerbli :twisted:
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

To za 481,-Éčiek je nova funglovica ?
Ja som kupoval vcera G17 o 100,-Ééé drahsie. Som sa trochu bal, ze mi nepadne do ruky, ze bude fakt velka, ale je akurat :)
A gratulujem dalsiemu buducemu glockarovi, ja som maximalne spokojny, ze som sa pre neho rozhodol :)
BALISTIK
moderátor

To je akcia pre policajtov, :cry:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 09 Dec 2009, 20:06, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Ale o niečo viac cena :lol:
TouchHD
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa TouchHD »

Este sice nemam ZP, ale tiez uvazujem nad kupou 17stky. Vsetko bude samozrejme zavisiet od toho, ako mi sadne do ruky, ako uz spominali viaceri predo mnou, ale zda sa mi, ze s tym by som nemal mat problem. Vacsinou totiz uzivatelia pisu, ze 17stku nevedia obciahnut v pripade mensich ruk, to by sa mi nemalo stat s mojimi labkami. Tak si myslim, ze G-cko bude dobra volba.
Dvanasteho uvidim :wink: Dam vediet dojmy
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Chalani ake ma oznacenie Glock 17, ktory ma obojstrane vypustanie zasobnika? Zevraj sa taky vyraba, ci sa tam musi urobit nejaka uprava? Ovladanie zaveru mi nevadi, ze je pre pravaka, pretoze som sa to naucil tak, ze mierne potiahnem zaver dozadu. Zatial firma Glock stale moc nemyslela na lavakov. Uz aj na Walther som si navykol, este ze ma zospodu vypustanie :). Som si povedal, ze si mloka mozno raz kupim, ale az budu robit aj pre lavakov :lol:.
Jack
moderátor

Príspevok od používateľa Jack »

Cobra. kúp si radšej HK, tam to máš už obojstranne.
:lol: 8)
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

C08R4:
Citaj tu.
Pozor na kompatibilitu zasobnikov, zasobnik z jednostrannej verzie sa neda pouzit v tej obojstrannej. Opacne to vraj ide.
glock69
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa glock69 »

Ano, jde. Koupil jsem v létě 2007 G17 s levostranným vypouštěním zásobníku a zásobníky už byly pro model s oboustranným vypouštěním.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Neska som bol v hermese kupovat nejake naboje a skusal som si aj ten Glock 17 s oznacenim MB. Ma obojstranne vypustanie zasobnika. Cena je identicka s klasickou 17nastkou. Len budem potrebovat aj take zasobniky. Bol som milo prekvapeny.
Xader
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Xader »

kup to :lol: :twisted:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

C08R4: Ak si z BA vybehni niekedy na strelnicu do castej a vyskusaj rozne zbrane a podla toho si vyber.
Nie podla pultu.
Mozno ti sadne nejaka CZ ci K100.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"