Postup získania ZP skupiny A

Používateľov profilový obrázok
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Kedze ma len D, tak bude robit aj skusky, pretoze predpokladam, ze tie "plnohodnotne" nerobil.
topinambur
prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa topinambur »

Ahojte.Dnes uspesne podana ziadost na ZP A,E v Nitre. Mal som so sebou potvrdenie od zamestnavatela,ze ako obchodny manazer zodpovedam za pridelene sluzobne vozidlo a tiez za tovar obchodneho charakteru, ktory vozim ku klientom. Plus som to este trochu rozpisal do svojho odovodnenia na A4,koncipoval som to ako cestne vyhlasenie a prislusnicka len uznanlivo pokyvkala hlavou a rovno mi oznamila termin skusok. Drzte palce..
mihi
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 6 months

Príspevok od používateľa mihi »

topinambur držim palce ja som tiež žiadal o Ačko a ako obchodný zástupca tiež som zodpovedný za auto, peniaze klientov a peniaze firmy, ktoré nosím do banky tak som mal tiež tlačivo kde bolo toto spísane ale ja som to mal naviac potvrdene od zamestnávateľa a nie ako čestné prehlásenie.. a zobrali to...
topinambur
prispievateľ

Príspevok od používateľa topinambur »

Vdaka mihi.A skusky si uz mal?Ja mam 17.12, ak nam dovtedy nasa mila EU nezakaze aj dychat..
Machead
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Machead »

Vcera spravene skusky na ZP A, F v Dolnom Kubine. Uplna pohodicka, bola aj fyzicka manipulacia so zbranou (predviest bezpecne vybitie), len safra ten zaver na tej starej CZ 70 mali premazat, obtiahnut isiel ako v lete na saniach :)
MadRabbit
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa MadRabbit »

Machead, aký dôvod si dal prosím ťa na Ačko? Všeobecný (ochrana života zdravia osoby, ochrana majetku) alebo si mal nejaký osobný špecifický dôvod? Diky
Wakama
prispievateľ

Príspevok od používateľa Wakama »

dôvod by zaujímal aj mňa
mihi
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa mihi »

topinambur napísal:Vdaka mihi.A skusky si uz mal?Ja mam 17.12, ak nam dovtedy nasa mila EU nezakaze aj dychat..
topinambur, skusky som uz mal, teraz uz chodim relaxovat na strelnicu :D drzim palce na skuskach... obaval som sa toho dost mal som stres ci to dam :D ale teraz mozem povedat ze to bola formalita, nerobili ziadny problem, ucil som sa z modrej knihy subor otazok a odpovedi plus krajna nudza, nutna obrana a opravnene pouzitie zbrane aby som vedel definiciu vlastnymi slovami a uviest priklad a stacilo to....
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Vsetky skusky su formalita ked to vies :D
Wakama
prispievateľ

Dnes kamarát dostal za úlohu na A4 napísať odôvodnenie prečo nosiť zbraň..Je tu prosím niekto kto poradí čo všetko tam má napísať? niečo som mu už poradil,ale má toho nejako málo na tom papieri lebo píše malými písmenami :D
romen3
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 9 months

Príspevok od používateľa romen3 »

to je co uloha zo skoly?
mrzo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years

Príspevok od používateľa mrzo »

Nepochopil to zle? Mal napisat plnu A4 rozpravok, alebo len odovzdat nieco napisane na formate A4, aby im to nedoniesol na nejakom nakupnom listku? Pochybujem, ze by sa niekomu z oddelenia chcelo citat slohovu ulohu na plnu A4ku :)
Wakama
prispievateľ

policajt mu dal napísať na A4 prečo skupinu A a ver tomu,že ten policajt si naozaj čítaj tú celú A4 ;)
Petržalka
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Ako v skole, Ucitel zadal ulohu a ziacik ide plnit. Nemam mu to za zle, len treba trochu sebavedomia.
Wakama
prispievateľ

Tak ale čo mal robiť? dôvod na 3riadky nestačil
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"