Nákup novej sa.vz.58

inspiring_jennings

Príspevok od používateľa inspiring_jennings »

Hektor: Nemôžem si to odpustiť, ale kde si čuchal horiaceho psa? :D
Používateľov profilový obrázok
Hektor
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa Hektor »

No kde, kde? Na ohnisku :D
Len doplnim, ze tu konzervacnu vazelinu som samozrejme pred strelbou vydrel, ale aj tak sa este vypalovala pri dalsich strelbach.
slavmiro
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 11 months

Príspevok od používateľa slavmiro »

HADES napísal:Až mi je z nej ľúto strieľať... aj príslušník hovoril že takú už dlho nevidel.. :D asi kúpim ešte jednu a toto nechám ležať ďalej..
Stav je velmi pekny, zda sa ze mala standartne zapilovane drazky vyjazdene zaverom a zatrete novou farbou. Ale neviem to porovnat s realne novou vz.58.
Prílohy
image.jpeg
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

HADES napísal:Až mi je z nej ľúto strieľať... aj príslušník hovoril že takú už dlho nevidel.. :D asi kúpim ešte jednu a toto nechám ležať ďalej..
Z hentej zbrane bolo v podstate vystrelených len pár nástrelných rán.
Jedná sa vyslovene o kus z bývalých NZ skladov.
Greenman
občasný prispievateľ
Registered for: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa Greenman »

Zdravím páni ... nakoniec sa mi podarilo "zdediť" 58-čku v rámci rodiny ... potreboval by som poradiť ohľadne hlavne ... tá hlaveň na mojej 58 má totiž nejaký drsnejší povrch ako taký jemný závit ... nemohlo sa stať že bola hlaveň menená za nejakú inú ?? ... alebo neviem ...všetky 58 -čky čo som doteraz videl mali pekný hladký povrch hlavne ... budem vďačný za každú radu / pripomienku
Naposledy upravil/-a Greenman v 19 Feb 2016, 16:06, upravené celkom 1 krát.
HADES
prispievateľ
Registered for: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa HADES »

slavmiro napísal:
Stav je velmi pekny, zda sa ze mala standartne zapilovane drazky vyjazdene zaverom a zatrete novou farbou. Ale neviem to porovnat s realne novou vz.58.
popozeral som ju zo všetkych možnych a nemožných stran a dosť pochybujem že bolo na nej čokoľvek opravované.. ako piše arminius , ona ma za sebou max nastrelne či skušobne rany nič viac.. uloženka z NZ..
luco
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luco »

taktiež mam uplne rovnakú doma a bola to NZta
mbk
občasný prispievateľ
Registered for: 11 years

Príspevok od používateľa mbk »

čaute, kde sa dá v BA kúpiť dobrá uloženka ? Volal som do DEAS arms zdvihla mi nejaká pani, pýtal som sa na 58mičky tak mi povedala ze prerobenu na SEMI maju len jednu, tak som sa opytal ci je problem keby som si chcel vybrať z ich arzenalu 58mičiek a že či mi ju prerobia, tak povedala že aj tak sa da..Máte s nimi skúsenosti ?
Ďiky
ZAlex
prispievateľ
Registered for: 10 years 2 months

Príspevok od používateľa ZAlex »

Osobne mam s DEASom dobre skusenosti. bol som tam asi len 3 krat, ale ochota a serioznost z ich strany bola vzdy na mieste.
Machead
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 6 months

Príspevok od používateľa Machead »

Ochota v deas je ale co sa tyka 58 tak pred mesiacom uz nic nemali a nevedeli mi povedat ci vobec budu mat a ake. Kupil som v Hilzna povodom z Kolarms ale tiez uz neboli ulozenky ale zjavne len pouzivane. Este 1 som nasiel ale ked uz Kolarms nevozi nejazdene tak bude asi problem.
ZAlex
prispievateľ

Príspevok od používateľa ZAlex »

Co sa tyka Sa 58 tak zacina uz byt s nimi problem. Kolarms udajne uz nema nic poriadne a ostatni tiez nie. Mam taky pocit, ze bude lepsie sa asi orientovat na AK, alebo nieco na .223. :(
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Alebo sledovat inzerciu v bazari. Obcas sa nieco zaujimave objavi.
S novymi uz bude problem. Aj CZ 858 Tactical, cize novovyroba, zrejme nebude tak skoro k dispozicii.
HADES
prispievateľ
Registered for: 12 years 11 months

Príspevok od používateľa HADES »

Pozri Shooting Academy.. ešte tam niečo majú..
Štefan252
prispievateľ

Príspevok od používateľa Štefan252 »

Pozdravujem komunitu.
Budem vďačný za tip kde by sa dala kúpiť 58 v slušnom stave v regióne PO/KE kraja.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Adrian napísal: Aj CZ 858 Tactical, cize novovyroba
len na margot, 858 Tactical nie je novovyroba ale repas v CZUB
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "