Pohárové kolo LOS-SK 2.4.2016 Prešov

sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Pohárové kolo LOS-SK 2.4.2016 Prešov

Príspevok od používateľa sano2 »

Vážení priatelia, dávam do pozornosti Pohárové kolo LOS-SK, organizované klubom PPŠSK Prešov na strelnici pod Bikošom dňa 2.4.2016. Propozície nájdete tu: http://los-sk.sk/propositions/2016/los- ... _04_02.pdf

Po diskusii niektorých súťažiacich a organizátorov chceme skúsiť zorganizovať "zájazd" do PO a podporiť tak organizátorov LOS-SK v Prešove. V prípade záujmu vieme zabezpečiť dopravu aby sa minimalizovali náklady na dopravu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať: https://docs.google.com/forms/d/1kYkqFd ... A/viewform

Tešíme sa na Vás
ketchup
prispievateľ
Registered for: 10 years 5 months

Príspevok od používateľa ketchup »

je nejaky predbezny navrh ako by ten "zajazd" mal vyzerat aby sa dalo posudit ci je to aspon trochu realne aj zo zapadneho kuta?
nefo
prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa nefo »

V prvom kole treba sa zaregistrovat cez link vyssie uvedeny a ked budeme vediet kolko ludi a odkial ma zaujem tak budeme mat predstavu ako kedy a kade sa pojde. Kedze aktualne su zaregistrovany dvaja (2) ludia z toho jeden z vychodu a druhy z popradu, predbezna predstava je ze idem sam a v tom pripade idem sam vlakom lebo autom sa mi samemu neoplati!!!
sano2
častý prispievateľ

Plán je taký, že pokiaľ bude záujem, začneme zháňať auto pre 8 ľudí, prípadne dve a pod. Trasa bude na 99% BA -> ZA -> PO. Takže neni problém pozbierať ľudí po trase. Ďalej, keď sa vyberie skupina, ktorá pôjde, bude sa taktiež riešiť, či sa pôjde v noci tak, aby tam boli ráno na registráciu, alebo či sa pojde poobede v piatok a prespí sa v PO s nejakým tým schmelením a pod. Všetko si musia hradiť záujmeci sami. Keď Vás bude dosť, tak náklady na dopravu budú menšie, keď bude milan sám, pôjde vlakom sám. Je to celkom normálne a férové. Nehľadajte v tom nič komplikované. Ak máte návrh ako to vylepšiť alebo pomôcť, ak máte k dispozícii auto, autobus a ste majiteľom benzínky a hotela v PO, tak sa prihláste, pomôžte ak môžete, je to o tom, aby sme sa tu nejako dali do kopi. Ak to bude každý riešiť sám, každý pôjde svojím autom a každý bude spať vo svojom stane, dopadne to tak, že z BA do PO každý minie 80€ za PHM a 30€ za ubytko, keď sa tu normálne dohodneme tak povedzme podľa druhu auta a spotreby, za 100€ otočí auto s 8 strelcami BA -> PO a späť a za 120€ sa spolu vyspia a potom sú náklady na hlavu trochu niekde inde. A fun factor a opicu ani nepočítam - na nezaplatenie.

Preto, záujemci, prosím zaregistrujte sa na hore uvedený formulár, nám to príde, nám to spočíta, nám to dá na vás kontakt a mi skúsime to všetko nejako zmenežovať tak aby sme všetci boli to...
sano2
častý prispievateľ

Takže Dámy a Páni,

Máme zatiaľ jedného člena, čo pôjde z PP a v aute má dve miesta voľné, rád pômôže. V prípade záujmu vyplnte formulár a do posledného poľa vyplnte, že chcete využiť túto ponuku.
ketchup
prispievateľ

problem je ta vzdialenost a casova narocnost. autom trva cesta 4:15 a sofer po nej bude uplne nepouzitelny. vlakova varianta znamena skoro 8 hodin v rychliku polana so zbranou ktoru zeleznice zakazuju... varianta s prespanim v hoteli este viac zvysuje casovu narocnost kedze sa vyraza v piatok poobede
Používateľov profilový obrázok
Hektor
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 1 month

Príspevok od používateľa Hektor »

Ketchup hladaj klady. Stretnes ludi z fora, zastrielas si v inom prostredi a hmm, noo teraz ma nic viac nenapada, ale urcite toho bude viac.
Inak vodici sa mozu striedat aj ked verim, ze vstavat okolo 3:30 aby ste boli v PO o 8:30 je hardcore.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

ketchup napísal:autom trva cesta 4:15 a sofer po nej bude uplne nepouzitelny
Mierne unavený možno, ale úplne nepoužiteľný? Po 4-5 hodinách za volantom? Nepreháňaj.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

ketchup napísal:... so zbranou ktoru zeleznice zakazuju...
Niečo mi uniklo? Cestujem bežne so zbraňou autobusom aj vlakom.
ketchup
prispievateľ

Igrlik napísal:
mea culpa - som trochu pri citani vynechal spojenie nabitu zbran :)
ketchup
prispievateľ

yarco napísal:
ketchup napísal:autom trva cesta 4:15 a sofer po nej bude uplne nepouzitelny
Mierne unavený možno, ale úplne nepoužiteľný? Po 4-5 hodinách za volantom? Nepreháňaj.
ok mozno som uz stary ale ked skoncim v piatok okolo 18:00 v praci a mam medzi 3-4tou sadnut za volant na 4.5 hodinovu cestu uz mi to pride unavne najma ak potom chcem podat aj nejaky iny vykon okrem zivania
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...len pripomeniem prípadným cestovateľom zďaleka, že od Ivachnovej až po Prešov je už diaľnica :D
mabo
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

ketchup napísal:
Igrlik napísal:
mea culpa - som trochu pri citani vynechal spojenie nabitu zbran :)
Od 1.3. nový prepravný poriadok v ktorom som našiel poplatok za cestovanie s nabitou zbraňou 30€...
Takže asi to už povolili za €-čka.....
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Podla kontextu a bodu A10.1 nejde o poplatok ale pokutu
Prepravny poriadok ZSSK od 1.3.2016:
http://www.slovakrail.sk/uploads/tx_mai ... _final.pdf

Cennik c. 16, strana 103: (z kontextu ide skor o pokutu, nie o cenu za sluzbu)
19 Za nabitú zbraň, ktorú cestujúci vzal so sebou 30,00 za kus (nema to byt skor nejaka pokuta ci nieco?

Predstava skusit kupit si na Bratislavskej hlavnej stanici listok s tym ze " a za 30 euro za nabitu strelnu zbran, chcete ju vidiet?" je vtipna.
mabo
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

Máš pravdu... Javí sa to ako pokuta.... ospravedlňujem sa...
Ten názov z cenníka je zavádzajúci:" Cenník č. 16
Úhrady, Ceny, Poplatky "
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"