TCA

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

bajo369 napísal: tak bude mat slusne nasliapnute hrat ligu, do ktorej si mnohi ani nekupite listky na statie.
Tak do tej tvojej ligy by som listok nechcel.

Spytaj sa Tvojho idolu, na kolkych misiach bol, kolko spolubojovnikov zachranil, ako prisiel k svojim zraneniam a daj tie skazky sem, nech sa pobavime. Hans Christian Andersen hadr.

Pre Tvoje info, nie som odkazany na TCA ani konkurencnu agenturu, kedze mam obcas moznost potrenovat si s ozajstnými profikmi z USMC alebo s veteránmi z Gurkha rifles. Od tych by si ten tvoj vodca nevedel vypytat ani pohar vody, kedze po anglicky vie tak yes a nou.
Používateľov profilový obrázok
mrzo
častý prispievateľ
Registered for: 12 years

Príspevok od používateľa mrzo »

Obrázok
Gabo.45
prispievateľ
Registered for: 12 years 6 months

Príspevok od používateľa Gabo.45 »

mrzo, nejak tak. dalsi z kotlikovych trollov.
michal1983
prispievateľ
Registered for: 10 years 1 month

Príspevok od používateľa michal1983 »

roman napísal:je vseobecne znamy fakt, ze clenovia stada s nizkym sebavedomim maju tendenciu upnut sa na vodcu ktory ich povedie do pekla.
Na tomto zaklade uz par fuhrerov uspelo v demokratickych volbach.

Bajo369: ten tvoj vodca je srdcom bojovnik tak maximalne v Zohore a predtym na Lesti. Ked si z neho taky hotovy , tak v agenture kde bol predtym jednoznacne najslabsim clenom teamu by si si musel cvrknut do textilu.
Ak myslis na Mr. T, tak nemas celkom pravdu, nebol iba na Zohore a na Lesti, ale o tom by sa dalo polemizovat, ci tam jeho''bojove nadsenie'' za nieco stalo :-)
inspiring_liskov

vzduchovkova strelnica na kolotococh pocas hodov sa nepocita :D
eager_bassi

Príspevok od používateľa eager_bassi »

Tam nejde o nejake bojove nadsenie alebo kladne hodnotenia inych z fachu.
Tam ide o to, co Trojcak robi, a ako to vyzera v ociach verejnosti.
A on to nerobi cielene, zamerne, on to robi prirodzene, vychadza to z neho.
Ak udrzi tento smer nadalej, budete sa velmi divit, co vznikne. Bude to za hranicou Vasho chapania.

Mimochodom, roman, Ty ako vnimas sucasny trend straty suverenity SR podporovany politickymi spickami, najma vo vztahu k este stale platnym zakonom a Ustave SR ?
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Keby si zacal tvoju diskusiu na tomto fore poslednym odstavcom tak urcite by sme tvoju osobu pochopili rychlejsie a v podstate ta duskusia by takmer neexistovala. :twisted:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

bajo369
neodklanaj diskusiu do politiky
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

bajo369:
Politický trolling si nechaj na doma alebo na iné fórum.
Ber to ako prvú výstrahu.

<edit> Electron bol rýchlejší, takže v technickom slova zmysle 'druhú' :wink:
inspiring_liskov

bajo369 napísal: A on to nerobi cielene, zamerne, on to robi prirodzene, vychadza to z neho.
Ak udrzi tento smer nadalej, budete sa velmi divit, co vznikne. Bude to za hranicou Vasho chapania.
Ano, v medicine sa tomu hovori patologicke klamarstvo. On si uz ani neuvedomuje ze je celej odbornej verejnosti svojimi báchorkami na smiech. A mas pravdu, velmi sa obavam co z takýchto egomaniakov moze casom vzniknut.
bajo369 napísal: Mimochodom, roman, Ty ako vnimas sucasny trend straty suverenity SR podporovany politickymi spickami, najma vo vztahu k este stale platnym zakonom a Ustave SR ?
Nevidim suvis medzi mojim nazorom na vojensku doktrinu Armady SR s temou TCA
eager_bassi

Príspevok od používateľa eager_bassi »

bajo369 napísal: Mimochodom, roman, Ty ako vnimas sucasny trend straty suverenity SR podporovany politickymi spickami, najma vo vztahu k este stale platnym zakonom a Ustave SR ?
Polozil som otazku jasne. A Vy, ktori nas mate chranit, ktori mate nadovsetko ctit suverenitu SR, odpovedate vyhybavo a s posmeskami.
Potvrdzuju sa moje najhorsie obavy? Bude to hromadna vlastizrada ozbrojenych zloziek?
michal1983
prispievateľ

roman napísal:vzduchovkova strelnica na kolotococh pocas hodov sa nepocita :D
Ak myslis kolotocovu strelnicu v Lybii, tak ano :-D
Kyblik
prispievateľ
Registered for: 13 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kyblik »

bajo369 napísal: Ak udrzi tento smer nadalej, budete sa velmi divit, co vznikne. Bude to za hranicou Vasho chapania.
Za hranicou môjho chápania sú tvoje príspevky. Sorry, ale nemohol som odolať... :wink:
inspiring_liskov

bajo369 napísal: Polozil som otazku jasne. A Vy, ktori nas mate chranit, ktori mate nadovsetko ctit suverenitu SR, odpovedate vyhybavo a s posmeskami.
Potvrdzuju sa moje najhorsie obavy? Bude to hromadna vlastizrada ozbrojenych zloziek?
a ty vies kde pracujem a co je naplnou mojej prace ?
michal1983
prispievateľ

Ano, volako sa to tu zvrhava. Nechcem nic zle hovorit na TCA, ale zo skusenosti mojho sefa a aj kamarata, co im vybavil nejaku pracu a oni potom jednali za jeho chrbtom, takze urcite nie su v mojich ociach korektni a na ziadny z ich kurzov by som uz len pre toto nikdy nesiel.
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"