Pre všetkých "antiplynovkároch"
-
friendly_golick
ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku
. toť vše...[/img]
-
inspiring_newton
centrino2400
odvrtaj, napiluj a tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
odvrtaj, napiluj a tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
1.Tak to potom Tebe fakt vymietli a fest poriadnecentrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku. toť vše...[/img]
2.Ty si URČITE asi vyučený v obore , máš maturitu a aj vysokú strojarinu .tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
Lebo toto urobíš , to je fakt , ale picneš len raz - Prvý a Posledný
-
friendly_golick
No tak to si trafil mám strednú strojársku :-D a práve na výške študujem strojarinu :-Darminius napísal:1.Tak to potom Tebe fakt vymietli a fest poriadnecentrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku. toť vše...[/img]
![]()
2.Ty si URČITE asi vyučený v obore , máš maturitu a aj vysokú strojarinu .tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
Lebo toto urobíš , to je fakt , ale picneš len raz - Prvý a Posledný![]()
![]()
A ze my sme vymetencicentrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku. toť vše...[/img]
centrino2400
A žeby 1.ročník VŠ:lol:
Toto študovali aj moje obe dcéry
Ja - absolvent 23-81-6 , všeobecné strojárenstvo
čiže môžem porovnávať
O praxi , samozrejme pomlčím - len 30 ročná , v obore
Ako je možné , že mi nedrbla
Asi to bude tým , že hlaveň a záver je z kovu ..
COBR4 , prosím , poraď mi .....
P.S:
centrino2400 , len dúfam , že sa neurazíš, to by som nerád
Diskutujeme , argumentujeme ........
Tak v tom prípade predpokladám , že odbor TISNo tak to si trafil mám strednú strojársku
Toto študovali aj moje obe dcéry
Ja - absolvent 23-81-6 , všeobecné strojárenstvo
O praxi , samozrejme pomlčím - len 30 ročná , v obore
Ale ja mám plastovú CZ 100C08R4 Zaslal: So február 28, 2009 1:49 pm Predmet: Re: záver
centrino2400 napísal:
ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre . len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku . toť vše...[/img]
A ze my sme vymetenci . Jednak je to protizakonne a nebezpecne. Strielat to naozaj bude, ale miesto projektilu to bude zaver zapichnuty v tvojej hlave . Ako strojar by si mohol vediet, ze na ostre zbrane (hlaven, zaver) sa pouziva iny material. Urcite nie zo zinkovej zliatiny . Popripade ti to cele jeb.. v paprciach. Prerabat plynovku moze napadnut iba uplneho debila, sprepacenim.
Asi to bude tým , že hlaveň a záver je z kovu ..
COBR4 , prosím , poraď mi .....
P.S:
centrino2400 , len dúfam , že sa neurazíš, to by som nerád
Diskutujeme , argumentujeme ........
Naposledy upravil/-a arminius v 01 Mar 2009, 19:45, upravené celkom 1 krát.
...............tak toto je fakt ostre!!!!!!centrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku. toť vše...[/img]
-
inspiring_newton
-
inspiring_greider
obdivujem Vasu trpezlivost ako dokazete diskutovat s plynovkarmi
, ked to tu tak citam raz sa smejem, raz placem ze niekto nedokaze pochopit realitu....(narazam na plynovkarov ktori stale tocia tie iste argumenty a presvedcia ich asi len realne situacie o tom, ze nemali pravdu a skutocnost je ovela tvrdsia ako videa na youtube
)