Pre všetkých "antiplynovkároch"

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Michal1: Ty si asi dostal s 9mm P.A.K. poplasnou nabojkou, s plynovou by to bolo troska inak :lol:. Ja som dostal so startovacou do stehna, bolo to ako prilozena hadicka z kompresora a na gatiach cierny kruzok :D a trocha to postipalo, ale uplne prilozene to nebolo.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ano bola to poplaska, ale tusim 8mm.
Ked sa stretnem s kamosom zistim tech parametre, teda ak si ich este bude pamätat.
friendly_golick

Príspevok od používateľa friendly_golick »

ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku :-). toť vše...[/img]
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

centrino2400
odvrtaj, napiluj a tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

centrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku :-). toť vše...[/img]
1.Tak to potom Tebe fakt vymietli a fest poriadne :!:
tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
2.Ty si URČITE asi vyučený v obore , máš maturitu a aj vysokú strojarinu .
Lebo toto urobíš , to je fakt , ale picneš len raz - Prvý a Posledný :!: :!: :!:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

centrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec...
To si ako myslel na nas :?: :evil:
friendly_golick

Príspevok od používateľa friendly_golick »

arminius napísal:
centrino2400 napísal:ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je :-D staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre :-D. len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku :-). toť vše...[/img]
1.Tak to potom Tebe fakt vymietli a fest poriadne :!:
tu sa pochval a raduj http://www.universe-people.cz/
2.Ty si URČITE asi vyučený v obore , máš maturitu a aj vysokú strojarinu .
Lebo toto urobíš , to je fakt , ale picneš len raz - Prvý a Posledný :!: :!: :!:
No tak to si trafil mám strednú strojársku :-D a práve na výške študujem strojarinu :-D
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

A ze my sme vymetenci :lol:. Jednak je to protizakonne a nebezpecne. Strielat to naozaj bude, ale miesto projektilu to bude zaver zapichnuty v tvojej hlave :roll:. Ako strojar by si mohol vediet, ze na ostre zbrane (hlaven, zaver) sa pouziva iny material. Urcite nie zo zinkovej zliatiny :lol:. Popripade ti to cele jeb.. v paprciach. Prerabat plynovku moze napadnut iba uplneho debila, sprepacenim.
arminius
častý prispievateľ

centrino2400
No tak to si trafil mám strednú strojársku
Tak v tom prípade predpokladám , že odbor TIS :lol: A žeby 1.ročník VŠ:lol:
Toto študovali aj moje obe dcéry :lol:

Ja - absolvent 23-81-6 , všeobecné strojárenstvo :wink: čiže môžem porovnávať :!:

O praxi , samozrejme pomlčím - len 30 ročná , v obore :wink: :P

C08R4 Zaslal: So február 28, 2009 1:49 pm Predmet: Re: záver

centrino2400 napísal:
ludia ako vas tak tu cítam tak ZP má každy vymetenec... to si teda fakt racej kupim ostrú... alebo si prerobim plynovku... co az taký problem nie je staci sústruh vrtacka a ejhle ono to striela ostre . len treba trosku projektil spilnikovat aby sa vopchal do zásobniku . toť vše...[/img]

A ze my sme vymetenci . Jednak je to protizakonne a nebezpecne. Strielat to naozaj bude, ale miesto projektilu to bude zaver zapichnuty v tvojej hlave . Ako strojar by si mohol vediet, ze na ostre zbrane (hlaven, zaver) sa pouziva iny material. Urcite nie zo zinkovej zliatiny . Popripade ti to cele jeb.. v paprciach. Prerabat plynovku moze napadnut iba uplneho debila, sprepacenim.
Ale ja mám plastovú CZ 100 :P :P :P Ako je možné , že mi nedrbla :?:

Asi to bude tým , že hlaveň a záver je z kovu .. :?:

COBR4 , prosím , poraď mi .....

P.S:

centrino2400 , len dúfam , že sa neurazíš, to by som nerád :!:
Diskutujeme , argumentujeme ........
Naposledy upravil/-a arminius v 01 Mar 2009, 19:45, upravené celkom 1 krát.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

centrino2400: Pan boh nas chran pred takymito odbornikmi :!:

Asi si bol chory, ked ste na strojarine preberali materialy. :lol: :lol:

Ked prejdes prvym rocnikom a spravys nauku o materialoch tak sa potom vyjadruj k teme.
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

...............tak toto je fakt ostre!!!!!!
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

scar
ved si cital :studuje VS,teda mal by tam byt predpoklad racionalizmu ... ale realita je ina :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Vysoka skola nedava patent na rozum :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_greider

Príspevok od používateľa inspiring_greider »

obdivujem Vasu trpezlivost ako dokazete diskutovat s plynovkarmi :) , ked to tu tak citam raz sa smejem, raz placem ze niekto nedokaze pochopit realitu....(narazam na plynovkarov ktori stale tocia tie iste argumenty a presvedcia ich asi len realne situacie o tom, ze nemali pravdu a skutocnost je ovela tvrdsia ako videa na youtube :lol: )
arminius
častý prispievateľ

BOBOR666
obdivujem Vasu trpezlivost ako dokazete diskutovat s plynovkarmi
To ani nie je tak diskusia , ako záchranné koleso hodené neznalému :lol:
A šak nik učený z neba nespadol :!: Či ....... :?:

A trpezlivosť ruže prináša :!:

NIEKEDY :wink:
Napísať odpoveď