Ako ste nastreľovali svoj Glock?

Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Xader »

TouchHD: skus sa zamerat aj na uchop...mas ho spravny ? alebo nedrzis zbran prilis pevne ? tiez to tym moze byt. Ja citim rozdiel zbrane, ked bol fungel a teraz ked ma 1200 nabojov, teraz sa mi z neho striela prijemnejsie, ale to moze byt aj tou laskou co k nemu citim :lol: :lol: :lol:
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa duros »

ne ne ja už Gčko nemám :) idem do Káčka :) ..takže ja ti žial neporadim aj keď by som veľmi rád .. keby ale dnes prideš do komarna .. pozreš si súťaž a ver že tam bude tolko dobrých strelcov že by ti ani 1000 nábojov nestačilo :) .. kde si bol na strelnici u koho ?
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa scar »

ak aj dobri strelci nastrielali na 10m 15cm vlavo,tak je to dost a musis vidiet ze cielnik je posunuty vlavo voci zaveru.na nastavenie cielnika som videl taky pripravok,ale da sa aj poklepat kladivkom-jemne
Používateľov profilový obrázok
TouchHD
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa TouchHD »

Duros: bol som v Lúčnici, ako si mi poradil, je tam fajn, pekné prostredie a správcovia v pohode. Trochu zima, keďže je otvorená. Škoda len, že mi dnes nevyšlo to KN, dúfam, že nabudúce dáš zase vedieť a stretneme sa tam.

Ale späť k téme: stále som presvedčený, že je to moja chyba pri mierení, alebo úchope zbrane, ale keď skúsení nastrieľali to, čo aj ja, tak už si nie som až tak istý.
scar napísal:musis vidiet ze cielnik je posunuty vlavo voci zaveru
Aj sa mi zdá, že cieľnik je kúsok posunutý, ale je smerom vpravo, asi 3/4mm. To má podľa mňa logiku, ak je cieľnik posunutý doprava, zbraň uchádza doľava.
V každom prípade to dám radšej pozrieť puškárovi.
Xader
častý prispievateľ

Ak ked je cielnik PRESNE v strede, tak to nic neznamena ! Neznamena to ani to, ze to je dobre nastavene a ma strielat presne, lebo su aj urcite odchylky zbrane a moja zbran je toho zivymi prikladom. Cielnik vyzera byt PRESNE v STREDE, ale nestriela to kam by malo. Preto cakam kym mi to kamarat nastriela a nastavi presne, lebo teraz to je len sproste strielanie korun do vzduchu pre nic za nic. Stale to ide doprava nech si hovori kto chce co chce, preto cielnik potrebujem posunut kusocek doprava a bude to OK...
DNEŠOK:
Obrázok
scar
prispievateľ

asi mas nejaky specialny Glock,na mojom cim viac cielnik doprava-tym viac striela doprava
TouchHD
občasný prispievateľ

scar napísal:...cim viac cielnik doprava-tym viac striela doprava
Sorry scar, máš pravdu, neuvedomil som si poriadne, ako to je pri posune cieľnika. Posun cieľniku doľava znamená, že zbraň strieľa viac doľava a naopak. Moja chyba.
Xader napísal:Ak ked je cielnik PRESNE v strede, tak to nic neznamena...
Áno, to isté mi povedali aj správcovia strelnice, keď som to s nimi riešil. No nič, asi si budem musieť zvyknúť a veľa veľa trénovať! :wink:
BALISTIK napísal:...u nas si vítany,ale 20nabojov neber...
Keď sa k vám vyberiem dám dopredu vedieť a zásobím sa teda muníciou poriadne :lol:

Ale myslím, že nezaškodí cieľnik pred ďaľšou streľbou dať jemne posunúť a uvidím, či sa to nejako odzrkadlí na terči.
Xader
častý prispievateľ

scar napísal:asi mas nejaky specialny Glock,na mojom cim viac cielnik doprava-tym viac striela doprava
asi hej, lebo som si myslel, ze to je tak... netusim som, ze sa to ma posuvat opacne :roll:
TouchHD
občasný prispievateľ

Práve som sa vrátil od puškára, cieľnik je posunutý o necelý milimeter doprava, až k okraju záveru, veľmi mierne cez neho pretŕča. Puškár z neho chcel zbrúsiť, ale povedal som, že radšej nech to nechá tak, čo ak je to predsa moja chyba pri streľbe. Takže tento týždeň to idem skúsiť, puknem nejakých 100 a uvidím výsledok. Pre istotu som ale objednal originál trítiové mieridlá Glock, tie bodky na nich mi prídu trochu presnejšie ako to účko na pôvodných z výroby.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Teraz už len sa stretnut na strelnici,dones aspon 200nabojov a odskušame :twisted:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 27 Dec 2009, 17:19, upravené celkom 1 krát.
scar
prispievateľ

touchHD pises ,ze cieľnik je posunutý o necelý milimeter doprava a pritom strielas dolava .nejako mi to nejde dokopy.bud robis vsetky mozne chyby pri miereni naraz,alebo ten tvoj Glock je nejaky nepodarok.rad by som videl jedno aj druhe,nieco by sme s tym spravili
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ja mam tiez posunuty cielnik mierne doprava,ale G striela presne.Skus este potrenovat.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ked som mal novy Glock tiez som mal cielnik mierne vpravo,mam ale stavitelny,furt mi to islo vlavo,tak som ho posunul,zas vlavo.Začal som stelovat mieridlami a lietalo to furt kde chcelo.Rozhodol som sa dal som cielnik presne na stred,nehal som to tak a začal trenovat.Ten prechod s jednocinnej CZ75,bol kruty.Naučil som sa ovladat zbran,spust a po cca 500vystreloch som bol zo zbranou zohraty.Ono dost sa hovorí o tom že pre zaciatočnika je glock síce jednoduchy,ale ma aj svoje muchy... :wink:
TouchHD
občasný prispievateľ

scar napísal:touchHD pises ,ze cieľnik je posunutý o necelý milimeter doprava a pritom strielas dolava
maros15 napísal:Ja mam tiez posunuty cielnik mierne doprava,ale G striela presne
Zle som sa vyjadril. Predtým, ako som cieľnik dal posunúť, bol približne v strede, zbraň strieľala doľava. Teraz som ho dal posunúť mierne doprava, zbraň som ešte neskúšal. Podľa mňa to bude strieľať približne na stred, chcem ísť tento týždeň do Mojmíroviec vyskúšať.
Kto má záujem a je z okolia NR, nech sa kľudne ozve, pôjdeme viacerí, bude sranda.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"