Stavba AR 15

tomas fuk
prispievateľ
Registered for: 12 years 4 months

Príspevok od používateľa tomas fuk »

To mas pravdu :D Ja jsem jeste nemel pusku doma a uz jsem mel utraceno 10000 kc (370 Eur) za zasobniky, cisteni, pripravky na zabeh hlavne, nejake strelivo a komponety k prebijeni. Ted me ceka spoust, montaz, optika, ustova brzda, bipod, pazba. Dale jeste nejake dalsi komponenty k prebijeni a nastroje k uprave nabojnic. Takze jeste zezere peknou hromadu penez :(
Ale pak uz bude delat jen radost. Vlastne ona dela radost uz od zacatku, co jsem ji poprve vzal do ruk. Jsem rad, ze ji mam.
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

Taky jsem s dal na stavbu AR a to V-AR
Komplet díl po dílu odkonzultovaný součásti dle specifikace a účelu, na zakázku od výrobce.
Bylo to trochu dražší, ale komplet funkční a s plnou zárukou.
Zatím jsem na tom chybu nenašel.
Rohypnol
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Tak,tak. Človek najprv číta, číta, potom surfuje, surfuje, potom otravuje okolie a potom platí, platí.
Už diagnóza strelec je vážna, keď sa pridá zmutovaný vírus strelec / AR, tak je to koniec. Ďalej je už len 3 gun. To som sa trochu vzdialil téme.
Bohužiaľ, Ar-ky sú stále v našich končinách relatívne nové a nemáme zázemie, ako v USA, kde sa dá nakúpiť všetko na jednom, dvoch miestach s poradenstvom a servisom, v širokom spektre cien.
Tiež komponenty na prebíjanie, doplnky na zbraň a pod. je martýrium, ak už človek nemá známich, medzi dobre informovanými strelcami. Stačí objednať v neserióznom obchode a načaká sa, ak vôbec tovar dostane.
Úprimne, ak by som bol čerstvý držiteľ ZP a chcel AR silne by som si nezávidel, čo ma čaká za dlhá cesta, z veľmi neistým koncom. Mne bola podaná pomocná ruka, za čo úprimne ďakujem. Ktorých sa to týka vedia.
Dozvedeli ste sa trt, ale nedalo mi. Prípadne to zmažte.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

V prvom rade je to plnenie snov, potom zabava a az na poslednom mieste potreba :-)
Durosove specialitky budu exkluzivne, hodne si priplatit za exotiku, ktoru v europe nekupite!
Steff
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 2 months

Príspevok od používateľa Steff »

Ako poskladat AR15 by Iraqveteran8888

https://www.youtube.com/watch?v=7Uag39L5Nds
aparapi
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 2 months

Príspevok od používateľa aparapi »

Dá sa podľa vás u nás niekde kúpiť AR15 alebo M16 v "klasickom" výzore bez rôznych líšt, serepetičiek, lampášov a pod?
Napr.: https://www.google.sk/search?q=m+16&biw ... GtLXK4M%3A
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Originalnych ex vojenskych colt M16A2 bolo na SK dovezenych celkom dost, vacsina skoncila ako fullauto expanz ale par lepsich kusov je stale v obehu ako semiauto ostre
Skusil by som Deas alebo Kolarms
mienkotvorca
občasný prispievateľ
Registered for: 9 years 8 months

Príspevok od používateľa mienkotvorca »

Chlapi , da sa este zohnat norinco cq niekde unas ? Prip. dovaza sa to este alebo nepredava to niekto ???Chcel by som si ju zadovazit . Pozeral som snad vsade a nikto nic nevie pritom 1-2 dozadu ich tu bolo celkom dost :(
dano
prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa dano »

Mal by som otázku ohľadne buffra AR 15. Dnes, čisto náhodne, som si všimol, že buffer pri pohybe hrká, teda závažia v hliníkovom tele sú volne vložené a pohybujú sa dopredu a dozadu. Má to nejakú funkciu, alebo len výrobca vložil závažia podľa potrebnej váhy a s ich vymedzením sa už nijak netrápil ?
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

mienkotvorca: vraj to ma na starosti frano, aspon tolko mi povedali na IWE, ze kto distribuuje pre slovensko.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

To hrkanie je umysel. Tak to ma byt, je to sucast principu zbrane.
dano
prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa dano »

Vďaka za odpoveď
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Toto nie je čisto nová flinta, vznikla použtiím dielov , ktoré zotali po výmenách tak som to hodil do kopy a hľa , celkom pekne flinta..

Obrázok

Obrázok

Hlaveň pochádza z pušky DPMS 3G1 je to 18palcový rifle lenght MK12, troška ťažšia hlaveň .. má za sebou jednu sezónu typujem tak 3tis ran. spodok je frezovaný rám s minimalnymi volami, BCG je klasika millspec, spúšť klasika milspec odlahčená , skratený chod. ( ale teraz už môže byť aj parádna bodová staviteľná spúšť kedykoľvek takže to problém nebude keby aj) Gas block má rail je oceľový a pre mieridlo v správnej výške, čo napríklad 3G1 nemala. Kompenzátor nepatrí nedzi tie najúčinnejšie ale je veľmi výkonný v pomere k svojej hmotnosti , NORDIC .. , Mieridlá sú ako inak TROY..
Naposledy upravil/-a duros v 30 Mar 2017, 18:20, upravené celkom 1 krát.
calvin
prispievateľ
Registered for: 11 years 10 months

Príspevok od používateľa calvin »

nejake detaily by neboli?
bujny
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Aj prípadná cena je len taka "zbytková"?
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"