Glock 43
asi budem z glockstore.com
este popozeram co vsetko chcem a spravim daku objednavku urcite chcem 2x +2 bodku a mieridla dake lebo tieto org ma dost otravuju
este popozeram co vsetko chcem a spravim daku objednavku urcite chcem 2x +2 bodku a mieridla dake lebo tieto org ma dost otravuju
brezno
stredne slovensko ak budes nieco chciet tak kludne mam pocit ze poslat to postou nebude problem su to male veci...
pripadne obcas chodim do brna cez BA tak by som to aj zobral
pripadne obcas chodim do brna cez BA tak by som to aj zobral
Dnes zaobstarane a zatial nasucho spokojnost. Zajtra bude strelba.MRBLUE napísal:Truglo TFX svetlovod/tritium
Riesil niekto jemnejsiu spust na 43jku ? Ak ano tak od kial kupit veci
ja mam 2kg stojinu, origo Glock.. v LuxuryGuns to poladili chlapci na pockanie
Aj ja mam 2kg stojinu.. z hermesu,takisto na pockanie.
-
inspiring_payne
Ale taka stojina od Glocku s odporom 2kg este nie je podla mna ladenie spuste, ale iba znizenie odporu.
Tí čo máte 43ku, kolko z nej už máte puknuté? Má už z nej niekto aspon cez 2000r? Ide mi o to, koľko to môže vydržať celkovo?
ja mám od minulého týždňa stojinu ghost edge 3,5 Lbs...
výmena prebehla doma za 3 min...
a spokojnosť...
výmena prebehla doma za 3 min...
a spokojnosť...
luco: tolko zatial nie, mam len 1500 (+- par striel) a dnes pri cisteni som skonstatoval, ze ta zbran je ako nova. Nebal by som sa toho ale necakal by som ani vydrz G17.
..odmysliac si tensie telo, preco nie? 
Tenšia hlaveň. Kratšia pružina - horšie tlmenie, takže celkovo dostane zbraň viac zabrať pri každom výstrele. Ak sa mýlim, opravte ma niekto.
Na forum.mujglock.com su uzivatelia, ktori tvrdia, ze s tym maju strelenych 6000+ bez problemov