Na Slovensku ti bohuzial neporadim, ja som v Cechach. Inak tiez som po cakani 11 mesiacov (za dva tyzdne koncilo NP tak som sa nastval) a opakovanom osahani roznych Turkov, Winchestra a Mavericka koli tomu 5 hodin presedel v aute. Toto bolo v v Plzni (Leiko -
http://www.leiko.cz) - aktualne mali vsetko od roznych Akkarov / Maverick / Winchester SPX / Remington az po Mossbergy. Povodne som tam siel s tym ze si kupim na blbnutie a raz za cas LOS nieco lacnejsie (Maverick / Winchester), nasledne som zvazoval 500ku kombo s vymennou dlhsou hlavnou a pazbami. Nakoniec som to chcel porovnat a vidiet vsetko vedla seba ... no, plan nevysiel celkom ako som myslel

.
Celkovo - aj tie Akkary (detailne som pozeral 'Mariner') neboli skarede, ziadne hrkalky, spasovane pekne, oproti Uzkon-om vyzeraju o triedu vyssie. Maverick (pokial sa nedal vedla 500 / 590ky nevyzeral ako chudobny brat

), Winchester (tiez robeny v Turecku) a Remington 870 by som dal na +- tu istu uroven. Nakoniec som to zoskrtal na Maverick 88 / Mossberg. A dostala ma ta tazka hlaven u 590A1 + povrchova uprava a mieridla na vyssej verzii. Sedela mi do ruky najlepsie. Skusim teraz cez weekend nafotit a hodit sem do vlakna k fotkam milackov.
Benelli Nova / Supernova nespominam lebo mi vyslovene vizualne nesedia ... mal som v ruke na par ran na strelnici, toto do domu nie aj ked kvalitu nespochybnujem.