PTG

eager_margulis

Príspevok od používateľa eager_margulis »

189202 napísal:tak vyzerá to, že spolupracujú aj s armádou...

https://www.youtube.com/watch?v=n_zkqfEiDRQ
- Áno, bola realizovaná spolupráca s Centrom Výcviku Lešť a týmom vojenských inštruktorov.
eager_margulis

Príspevok od používateľa eager_margulis »

telra napísal:jakoz to ITckarovi mi staci, ze web maju na wixsite, bez vlastnej domeny a presmerovanie (i ked neviem ci to wixsite pordporuje) , to je ako mat firemny email na post.sk ....

ok, tak som si pozrel video pistol 1 a 2... super takticke zabery .... len skoda ze frekventanti nemaju zvladnute zaklady a napriklad nahadzuju na terc ala bowling....
- Bowlingové nahadzovanie: Ďakujeme za pripomienku. Samozrejme tento „štýl“ nepatrí k vyučovaným technikám. Všetkým frekventantom sú techniky jasne vysvetlené. Bohužiaľ, nie každý na prvý raz pochopí a osvojí si tú správnu techniku, ale v podstate preto tieto kurzy organizujeme. Skôr nám išlo o informáciu, že výcviky nie sú určené iba pre mužov. Berieme na vedomie, že záber nebol najšťastnejšie zvolený pre oficiálne video.
eager_margulis

Príspevok od používateľa eager_margulis »

Zdravíme všetkých,

Dozvedeli sme sa o tejto diskusií a keďže nás veľmi zaujímajú názory alebo konštruktívne pripomienky najmä skúsenejších členov, rozhodli sme sa do tejto diskusie zapojiť. V prvom rade treba uviesť , že nie sme štandardným výcvikovým centrom, ale združením nadšencov zaoberajúcich sa danou tematickou oblasťou avšak s profesionálnym inštruktorským týmom s bohatými skúsenosťami.

Ak budete mať ďalšie otázky týkajúce sa precvičovaných techník, taktických postupov, programov atď. rád vám na ne odpovie priamo náš inštruktor. Pre ozrejmenie odborného profilu je potrebné uviesť, že inštruktor bol 18 rokov vo Francúzskej cudzineckej légií, kde posledných 5 rokov pôsobil ako veliteľ horského komanda GCM v 2 REG (Le Groupement de Commandos de Montagne, 2e Régiment Étranger de Génie). Okrem širokého spektra odborností má za sebou viac ako 13 bojových misií po celom svete. Na základe týchto skutočností sme presvedčení, že sa dokáže fundovane vyjadriť k prípadným odborným otázkam.

Čo sa týka ostatných pripomienok. Sme radi, že sme vás pobavili vtipným názvom. Dĺžeň alebo nie, zaujímali by nás skôr konkrétne a vecné pripomienky ku kvalite kurzov, resp. toho čo ponúkame. Čo sa týka webu tak sme si vedomí, že nie je tvorený profesionálmi. Ako bolo uvedené sme partia nadšencov, ktorí kurzy organizujú popri štandardnom zamestnaní, materiál hradia často krát z vlastných zdrojov a web si vytvárame sami ako najlepšie vieme. Vzhľadom na okolnosti si myslíme, že informačný charakter pre potenciálnych záujemcov je dostatočný a zrozumiteľný.

Do pozornosti by sme skôr dali, že cena a rozsah kurzu, je pri ponúkanej kvalite a vysokej odbornosti bezkonkurenčná. Je už na posúdení každého účastníka, či mu náš prístup a obsah vyhovuje alebo nie.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Príspevky: 5589
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa Jack »

PTG, vaša prezentácia je síce poloamatérska (beriem ale dôvod, ktorý ste spomenuli), kvalitu kurzov si hodnotiť nedovolím, lebo som sa žiadneho nezúčastnil a nemám relevantné info, ale ako jeden z modov tejto stránky vysoko oceňujem tón komunikácie, ktorý ste tu zvolili. Keď to len porovnám s jednou konkurenčnou firmou... tak nech vám to vydrží!
:wink:
eager_margulis

Príspevok od používateľa eager_margulis »

Zdravíme všetkých,

tento rok sme sa rozhodli zorganizovať ešte jeden kurz Kontraktor v dňoch 11-12.11.2017 a 17-19.11.2017 Kto by mal záujem, má možnosť sa prihlásiť prostredníctvom jedného z kontaktov uvedených na našej stránke. Podrobnosti nájdete v sekcií otvorené kurzy. Na základe pripomienok sme sa tento krát rozhodli kurz rozdeliť na dva, po sebe nasledujúce víkendy, čo by malo zjednodušiť účasť hlavne ľudom, ktorí nemajú možnosť sa zúčastniť cez týždeň kvôli pracovným povinnostiam. Ponúkame vám možnosť stráviť dva víkendy pod odborným vedením inštruktora PTG, ktorého odborný profil sme popísali v predošlom komentári. Veríme, že jeho bohaté skúsenosti z reálnych vojenských nasadení, ako aj široké spektrum odborností, vám poskytnú možnosť nahliadnuť do sveta tohto povolania... a taktiež spraviť si názor na naše kurzy 8)
dantes
častý prispievateľ
Príspevky: 2036
Registered for: 11 years 10 months

Príspevok od používateľa dantes »

Zdravim, chcel by som sa spytat, ci chystate aj nejake "horske" kurzy, ci uz letne / zimne prezitie, escape & evasion... Dakujem.
eager_margulis

Príspevok od používateľa eager_margulis »

dantes napísal:Zdravim, chcel by som sa spytat, ci chystate aj nejake "horske" kurzy, ci uz letne / zimne prezitie, escape & evasion... Dakujem.
Dobrý deň,

Ak budete sledovať našu Facebookovú resp. www stránku, už čoskoro nájdete aj kurzy s touto tématikou, ktoré pripravujeme v tomto roku. V prípade, že nás kontaktujete e-mailom, budú vám odoslané informácie o kurze hneď ako bude definovaný dátum realizácie. Ak budete mať nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás osloviť prostredníctvom niektorého z kontaktov uvedených na našej www stránke.
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"