WEBFORUM Cup
-
inspiring_hermann
25.4 neviem ci pridem. Asi budem mat skusku. Skoda,ze hned prve kolo budem musiet vynechat. Dohodnut sa na pravidlach mozeme aj tu a ja pridem az na druhe kolo.
Mali by sme dohodnut,ze minimum kolko stage musi mat sutaz aby mohla byt zaradena do WFC!
Plus dalsie pravidla. Piste napady!
Mali by sme dohodnut,ze minimum kolko stage musi mat sutaz aby mohla byt zaradena do WFC!
Plus dalsie pravidla. Piste napady!
-
inspiring_bassi
-
inspiring_tereshkova
Chlapi, takže trocha inak...
Už na začiatku tejto témy som dal do placu, že potrebujem vedieť, kto má aké možnosti na poriadanie preteku. Zatiaľ mi to nik nenapísal okrem BALASTIK, a to 4 parkúry. To znamená, že každý z vás, kto dokáže zorganizovať pretek napíšte do tejto témy, pravdepodobné termíny preteku a počet stage, ktoré dokáže postaviť (ak má niekto obavy, že to nezvládne, dajte mi vedieť, som ochotný prísť a pomôcť vám s organizáciou a prípravou preteku, čiže zabezpečím i rozhodcov). My si musíme ujasniť to, že ak má byť WFC 2009 objektívne, všetky preteky by mali byť na jednej úrovni, čiže rovnaký počet stage podľa IPSC a rovnaký počet stage podľa IDPA na každom jednom preteku. A až potom môžeme určovať, kde a koľko bude pretekov!
Môžete mi veriť, mám s tým skúsenosti. Organizujem SPL.
A bez osobného stretnutia, kde môžme ihneď reagovať na danú tému, bude tento proces prípravy trvať 2-3 mesiace.
Takže...poďme na činy, lebo tie robia chlapov. Očakávam od vás miesto preteku, termíny, typ preteku, max. počet stage a nick. Napr.:
Čachtice - 13.06.2009 - IPSC - 12 stage - glock34
- ??.09.2009 - IPSC - 12 stage - glock34
Chlapi bez tohoto sa nepohneme a budeme tu kecať a vyrábať scifi seriál.
wety - je to opravené
25.04.2009 - IPSC - Žilina - RisoP
02.05.2009 - IPSC - Martin - BALISTIK
08.05.2009 - IDPA - Nový Tekov - werty
13.06.2009 - IPSC - Čachtice - glock34
??.07.2009 - IPSC - Komárno - Peter
??.09.2009 - IPSC - Čachtice - glock34
??.09-10..2009 - IPSC/IDPA? - Nový Tekov - werty
Už na začiatku tejto témy som dal do placu, že potrebujem vedieť, kto má aké možnosti na poriadanie preteku. Zatiaľ mi to nik nenapísal okrem BALASTIK, a to 4 parkúry. To znamená, že každý z vás, kto dokáže zorganizovať pretek napíšte do tejto témy, pravdepodobné termíny preteku a počet stage, ktoré dokáže postaviť (ak má niekto obavy, že to nezvládne, dajte mi vedieť, som ochotný prísť a pomôcť vám s organizáciou a prípravou preteku, čiže zabezpečím i rozhodcov). My si musíme ujasniť to, že ak má byť WFC 2009 objektívne, všetky preteky by mali byť na jednej úrovni, čiže rovnaký počet stage podľa IPSC a rovnaký počet stage podľa IDPA na každom jednom preteku. A až potom môžeme určovať, kde a koľko bude pretekov!
Môžete mi veriť, mám s tým skúsenosti. Organizujem SPL.
A bez osobného stretnutia, kde môžme ihneď reagovať na danú tému, bude tento proces prípravy trvať 2-3 mesiace.
Takže...poďme na činy, lebo tie robia chlapov. Očakávam od vás miesto preteku, termíny, typ preteku, max. počet stage a nick. Napr.:
Čachtice - 13.06.2009 - IPSC - 12 stage - glock34
- ??.09.2009 - IPSC - 12 stage - glock34
Chlapi bez tohoto sa nepohneme a budeme tu kecať a vyrábať scifi seriál.
wety - je to opravené
25.04.2009 - IPSC - Žilina - RisoP
02.05.2009 - IPSC - Martin - BALISTIK
08.05.2009 - IDPA - Nový Tekov - werty
13.06.2009 - IPSC - Čachtice - glock34
??.07.2009 - IPSC - Komárno - Peter
??.09.2009 - IPSC - Čachtice - glock34
??.09-10..2009 - IPSC/IDPA? - Nový Tekov - werty
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 3 months
- Kontaktovať používateľa:
Paráda. Správni chlapi so streleckým srdcom dokážu veľa.
Neviem zavesiť sumár - tak len odkaz: http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... gP5w&hl=cs
Neviem zavesiť sumár - tak len odkaz: http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... gP5w&hl=cs
Naposledy upravil/-a Igoca v 05 Máj 2009, 16:29, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_lederberg