ARES 154gr 9mm luger
-
inspiring_lumiere
ARES 154gr 9mm luger
Páni od poslednej série z decembra 2008 urobil Ares malé ale užitočné zmeny na náboji 154gr. o jeho kvalitách a výkonoch sa môžete presvedčiť najradšej sami,cena je vyššia zodpovedajúca jeho schopnostiam tak už len správny medzikus medzi terč,zbraň,náboj a zásobník a bude Vám to pekne a jemne strielať.
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_lumiere
Ares 154gr vyzerá ako subsonic je osadený v nábojnici ARES a o jeho možnostich sa dúfam môžete presvedčiť,okrem pozitívnych ktoré som už počul Vás poprosím aj o tie opačné skúsenosti s 154grARES,pokiaľ ich bude čo najmenej budem rád tak ako aj ludia ktorí pre Vás tento náboj zostrojili,skúšali a vyrobili.
-
inspiring_vaughan
fotky uploadni napr sem http://imagevenue.com/
potom tu vloz vygenerovany link a daj pred neho
potom tu vloz vygenerovany link a daj pred neho
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_lumiere
Na otazky typu cena,konštrukcia a povôd nájdete odpovede:www.ares-gun.sk,kde je i kontakt.
Robím tak preto, že ,,bum,, naposledy správne poznamenal, že si myslel že sa baví s niekým kompetentným.
Pre ostatných, Vy viete kto som poznáte ma a nie je problém ma osobne kontaktovať. Všetky ohlasy na 154ku som zatial vnímal pozitívne a nejaké nejasnosti rád riešim osobne na mieste činu - na strelnici kde si veci vyskúšame a nájdeme riešenie a spokojnosť,tí ktorí mali tu možnosť si pred kúpou náboja vybrať,vyskúšať Vám to potvrdia, že? napr.Werty
Je tu veľa dobrých nápadov podľa ktorých sa snažíme robiť náboje aby ste boli spokojný ale sú tu aj takí čo meditujú,ale aj ich rešpektujem a budem lebo budem rád ked ma o svojej pravde presvedčia,avšak nie tu ale na strelnici,stačí dojsť a konštruktívne riešiť problém
Robím tak preto, že ,,bum,, naposledy správne poznamenal, že si myslel že sa baví s niekým kompetentným.
Pre ostatných, Vy viete kto som poznáte ma a nie je problém ma osobne kontaktovať. Všetky ohlasy na 154ku som zatial vnímal pozitívne a nejaké nejasnosti rád riešim osobne na mieste činu - na strelnici kde si veci vyskúšame a nájdeme riešenie a spokojnosť,tí ktorí mali tu možnosť si pred kúpou náboja vybrať,vyskúšať Vám to potvrdia, že? napr.Werty
Je tu veľa dobrých nápadov podľa ktorých sa snažíme robiť náboje aby ste boli spokojný ale sú tu aj takí čo meditujú,ale aj ich rešpektujem a budem lebo budem rád ked ma o svojej pravde presvedčia,avšak nie tu ale na strelnici,stačí dojsť a konštruktívne riešiť problém