Na moju obhajobu: pokiaľ ide o zbrane, takýto ochotný som aj v iných prípadoch. Hádam sa tu ukáže napríklad Igor a dosvedčí mi to.
Bionda, tvoj prístup, že si robíš ZP, lebo chceš chrániť seba a dcéry mi je veľmi sympatický, ale ZP a zbraň je len začiatok. Chce to potom kopu tréningu a mentálnej prípravy. Dúfam, že si na to pripravená.
Pokiaľ ide o manipuláciu so zbraňou, bude lepšie, keď poprosíš niekoho, kto má gun, aby ti ho dal poriadne omakať, aby si prekonala ten veľký rešpekt a netriasli sa ti ruky, keď ti pri skúške dajú policajti do rúk ostrú. A samozrejme, aby si si mohla zásady bezpečnej manipulácie nadrillovať v praxi a nie iba teoreticky.
Pokiaľ ide o rozborku, cvične si rozober nejakú zbraň, nech vieš, jak to vyzerá zvnútra. Aj tak zrejme dostanete na skúške ČZ 70 alebo niečo podobné. Popros policajtov pred skúškou, aby ti ukázali, ako na ten konkrétny model. Ak nepoznáš nikoho, kto má gun, zbehni na najbližšiu verejnú strelnicu, tam dostaneš komplet inštruktáž. Alebo oslov podľa bydliska niekoho tu na fóre.