Co sa da podniknut voci rozpadajucej sa ruine v susedstve?

steniels
prispievateľ
Príspevky: 320
Registered for: 11 years 1 month

Príspevok od používateľa steniels »

miselito napísal:aj ti povedali v com je problem? mna caka nieco podobne, ze som kupil staru chalupu a nejake exterierove veci budem upravovat, burat staru hospodarsku budovu napr. a uz som bol varovany, ze stara pani suseda sa rada montuje do veci, ktore sa jej netykaju.
Ono uz len samotna myslienka, ze sused to bude mat pekne, nove a ja nie, dokaze nastartovat susedske spory.

problém je oni tam mali 40 rokov tieň a teraz ako som zhodil mury majú svetlo a to sa im zapáčilo. ja som bol naivný dobrák. chceli odomna nejaké ústupky tak som ich robil až do momentu keď som sa odklonil kúsok od stavebného povolenia. do toho ma ukecali že však im pomôžem a ved preto by ma neudávali, a ... udali ma. tak sa stavba zastavila a od mája doteraz sa natahujem a vybavujem. k tomu sa ešte pridalo že prípad dostala taka .. no pomalšia pani na stavebnom úrade takže cela stavebná sezóna v zadku a ja len pri daždi odčerpávam vodu z pivnice. možem sem hodit celu anabazu čo som si prešiel. keby bol zaujem o pekný príbeh :) mimoto skušali na urade tvrdiť že som im ukazal a dal podpisat ine vykresy ako som potom dal na stavebny urad . a mam ot od nic haj písomne kedže ot dali pisomne na urad aj na dodatočnom povolení stavby to hovorili takže premyšlam o trestnom oznamení na nich za ohováranie.
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Príspevky: 3902
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa arminius »

takže premyšlam o trestnom oznamení na nich za ohováranie.
Fest si premysli, ale fest...a buď pri tom premýšľaní negatívny. Pouvažuj, čo všetko sa môže v budúcnosti vyskytnúť... :roll:
Slovami klasika...obrazne povedané " Ľudia sú kuwy, mrdaj a kradou. " 8)
steniels
prispievateľ
Príspevky: 320
Registered for: 11 years 1 month

Príspevok od používateľa steniels »

to som už zistil a je načase aby som aj ja bol :)
miselito
prispievateľ
Príspevky: 223
Registered for: 10 years 10 months

Príspevok od používateľa miselito »

Ja uz som sa s pani susedou zoznamil :D a sme zistili, ze jej dcera je manzelka mojho bratranca, ktory byva oproti mojej chalupe. tak zaciatok bol dobry :D
uvidime ci bude kamoska, ked na jar zacnem burat staru hospodarsku budovu.
a tebe Steniels drzim palce nech to dobojujes do vitazneho konca.
steniels
prispievateľ
Príspevky: 320
Registered for: 11 years 1 month

Príspevok od používateľa steniels »

no ja každým dnom čakám na povolenie. ale akurát včera som s lenivou pracovníčkou stavebného úradu hovoril a trošku som ju skompromitoval. Tvrdila mi že s kolegyňou X už napísali správu a teraz že ju musí skontrolovať a schváliť vedúca oddelenia. lenže ta kolegyňa X je už dva týždne vedúcou oddelenia tak som sa opýtal že keď tu spravu písala prečo ju musí aj kontrolovať ta pani X. v telefóne ostalo hrobové trápne ticho :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"