4.generacia glocku
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_lederberg
ale ved to sa bezne deje (a uplne okato.... staci si porovnat Seat Exeo, ktory sa ma zacat este len predavat a A4 predoslej genracie, ktora sa rok uz nevyraba, priadne presjst jednotlive generacie Toyot - ktora mimochodom na tom, ze uz 20 rokov pouziva tie iste tecnicke riesenia stavia svoju "spolahlivost" - proste je to o tom, ako spravit z nudze cnost)noacoak napísal:Pride mi to tak ako keby ste na stary model auta dali nove svetla,naraznik a oznacili to ako new generation
[quote="Kuro"]jasné. dokonalý úchop, dokonala súšť, dokonale mieridla , dokonalá odolnost materiálu 
Proste dokonala zbran
Pekne sa hecujeme.Stejne to je jedno a kazdy kupuje podla toho,co mu vyhovuje.Ja preferujem maximalnu jednoduchost,tak preto Glock.Ale chytil si na prvy sup 
Proste dokonala zbran
Naposledy upravil/-a maros15 v 10 Máj 2009, 10:29, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_liskov
cely problem je v tom, ze NEJDE o novu generaciu glocka a vyrobca to podla mojich info nikde tak neprezentujenoacoak napísal:Nie je to na novu generaciu trochu malo![]()
Pride mi to tak ako keby ste na stary model auta dali nove svetla,naraznik a oznacili to ako new generation
(ak kecam, opravte ma)
to jen v uvode tejto temy zasa niekto nieco nafukol... skratka inovovali par drazok na plaste a vsetci su z toho hore kardanom... furt ten isty Glock
-
inspiring_kepler