Do gymnázia vtrhla dívka s noži, zranila jednu žákyni

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Do gymnázia vtrhla dívka s noži, zranila jednu žákyni

Príspevok od používateľa aris »

Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Alebo zakážeme dívky.
:lol: :lol: :lol:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Uz sme to tu niekde rozoberali ale to je nekonecna debata.
Ked to nebudu noze tak to budu skrutkovace, kus skla, strikovacie ihlice :wink: zoznam je takmer nekonecny. Myslim ze zakaz "niecoho" problematiku nevyriesi :cry:
inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

Jack napísal:Alebo zakážeme dívky.
:lol: :lol: :lol:
Ja som zásadne proti! :-)
Som za slobodu vo vlastnení zbrane alebo dívky ;-)
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Dnes pisali, ze sa tam nasiel este ruksak so zapalnymi flasami a plynovou pistolou.

Namiesto zakazov vsetkeho mozneho by sa mali zamysliet nad tym co ludi vedie k takemuto konaniu. Kto len vie co by tomuto povedala ta hystericka pani poslankyna za zelenych. Fakt asi vsetci skoncime s tym plastovym nozikom na retazi v strede mesta.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

AKI napísal:Namiesto zakazov vsetkeho mozneho by sa mali zamysliet nad tym co ludi vedie k takemuto konaniu.
Suhlasim...
miro1
prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa miro1 »

Po prečitani nazvu ma napadla jedna udalost, ktora ma čo-to spoločne. Na jednej nemenovanej strednej škole v TT bolo dievča, jedina medzi 30 chalanmi. Dievčina na pohlad "divna". Samotarsky typ, relativne škareda, proste kandidatka na "preskočenie". Upresnim že v tom čase bola prváčka. Dievčina sa zakukala do nejakeho fešačika, ale mala konkurenciu. A jedneho pekneho dna sa dievčine povyhražala že ju podreže ak jej toho chalana "zbalí". Po prehliadke batohu sa našiel 30 cm nož a myslim že tam mala aj sekeru.

Zaver: dievčina skončila bez postihu, žiadne trestne oznamenie, žiadny vyhadzov zo školy, dokonca ani znižena znamka zo spravania. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mohlo to dopadnut inač....a nebolo to zase tak strašne davno, stalo sa to minuly rok.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"