prach "delaborát"
prach "delaborát"
Poradí niekto kde zoženiem čierny prach tzv. delaborát ?
Pokiaľ viem, tak už nikde
Skús Vesuvit, prípadne ak si ochotný investovať viac Schweizer požadovanej zrnitosti...
Skús Vesuvit, prípadne ak si ochotný investovať viac Schweizer požadovanej zrnitosti...
Potrebujem čo najlacnejší na fireforming a už aj ten vezuvit zdražel pomaly o 100% oproti cenám v CZ. Viem že s delaborátom sú už asi všetci obchodníci nasuchu, snažím sa preto dopátrať k zdroju.
Volaj 0905 218343. Chalan ta neodmietne -Strelnica OBJEKT 23 v Martine. Cenu a podmienky si dohodni osobne-neviem ake su aktualne.
ďakujem
Ahoj,
Ako robiš fireforming s bp?
Daš doplna čierňák a zademuješ servitkou? Či stači povedzme dopolovice a dosypeš nejakou múkou a az nato hajzlák?
Poznam fireforming len s rýchlym ncng...
Dík...
Doplna prach + olovená strela, krčky ak treba rozťahujem na niekokoľkrát postupne ( po každom kroku žíham krok ) sadou expanderov.
Jo aha, takze vlastne plnohodnotny bp naboj.
Takze ziadny papier nalisovany miesto strely...
Dik za info.
Takze ziadny papier nalisovany miesto strely...
Dik za info.
Mne sa najviac osvedcilo robit fireforming bezdymakom.nasypal som plnu lugrovu nbc napr S020,dosypal po ramena struhanku,ostatok natlacil hajzlak a vystrelil.Robil som tak nbc do kropacka zo 7x.....takze bolo treba dost roztiahnut.Cierny prach bol na to pomaly a pri pouziti strely sa stalo,ze tlak podfukol popod krcok a nbc prelisoval na opacnu stranu.Plus potom cistit.....bezdymak je lepsie riesenie.Teda,aspon pre mna.Vlastne bolo.Uz som presedlal na ''moderne''.