The Smith & Wesson M&P Shield
kupil som SW MP .40sw Shield .....
uvidíme zajtra ak sa dostanem na strelnicu.
uvidíme zajtra ak sa dostanem na strelnicu.
moje poznatky :
po 4 zasobnikoch 40sw bolia ruky
ale trefil som stym na 60m poper co som bol sam prekvapeny
a dobre sa to nosi je uzucka bez kravin na boku ktore by tlacili
ale co ma dost prekvapilo ked zaobniky zacali hrdzaviet len take botky hrdze ale olej to isti
po 4 zasobnikoch 40sw bolia ruky
ale trefil som stym na 60m poper co som bol sam prekvapeny
a dobre sa to nosi je uzucka bez kravin na boku ktore by tlacili
ale co ma dost prekvapilo ked zaobniky zacali hrdzaviet len take botky hrdze ale olej to isti
To je asi dosť individuálne. Mňa z neho ešte ruka nezabolela. Ani po dvoch krabičkách (viac som zatiaľ na jeden záťah neskúšal). Naopak, prekvapilo ma, že je to celkom pohoda na to, aký je to krpec a v akom kalibri. Z čoho mňa bolí ruka, resp. prsty, je páskovanie. Neviem, či som niekedy mal v rukách zásobníky s tuhšími pružinami. V každom prípade, je to kvér, pri ktorom som sa naučil radšej používať rýchlonabíjač.
Da sa na nejakej strelnici vyskusat, maju niekde? Zapad. Idealne .40 ale este som nemal tu cest ju vobec vidiet, nepohrdnem ani 9mm.
Neviem o tom, že by ju niekde mali na zapožičanie v .40 SW. Keby sa ti chcelo prísť niekedy do PK na strelnicu (Drevárska ul.), dal by som ti buchnúť nejaký ten zásobník. Problém je, že to nevidím reálne skôr ako v polke júna. Ale keby, tak sa ozvi cez PM.
A čo toto?
S&W MP Shield, .45 ACP
Má to niekto? Skúsenosti? Neodtrhne to pri streľbe predlaktie v takom kalibri a malej hmotnosti?
S&W MP Shield, .45 ACP
Má to niekto? Skúsenosti? Neodtrhne to pri streľbe predlaktie v takom kalibri a malej hmotnosti?
Neviete náhodou niekto kde ju majú skladom v .40 ?
Ahoj
Doniesol som si domov MP40 . Mám otázku tiež máte také vôle medzi telom zbrane a záverom?
Doniesol som si domov MP40 . Mám otázku tiež máte také vôle medzi telom zbrane a záverom?
Ak máš na mysli nejakú stranovú vôľu, tak nie, na Shielde žiadnu nemám. Pre istotu som to teraz overoval, aby som ti mohol odpovedať.
Áno stranovu vôľu ale len ak chytíš záver z predu ( pri hlavni ) neviem či to tak má byť lebo niektoré zbrane majú tieto vôle bežné
Možno minimálnu...
Nazdarte,
Dovaza niekto M&P shield 9mm plus - ideal Bratislava.
google mi nasiel len stare verize - nie plus. To mi ale nedava zmysel kupovat.
Dovaza niekto M&P shield 9mm plus - ideal Bratislava.
google mi nasiel len stare verize - nie plus. To mi ale nedava zmysel kupovat.
Zavolaj Fraňovi do NR.