Echelon

Používateľov profilový obrázok
Wildshot33
prispievateľ
Registered for: 13 years

Echelon

Príspevok od používateľa Wildshot33 »

Nazdar chlapi, má tu niekto už ten "Springfield" Echelon? :) - ak áno, podeľte sa s dojmami z používania tejto pištoľky - zvažujem kúpu XYtej pištole :D a túto mi youtube háďže dosť často pod nos :D no nikde som ju zatiaľ ešte nevidel naživo.
Gabo.45
prispievateľ
Registered for: 11 years 4 months

Príspevok od používateľa Gabo.45 »

Čau, koncom februára/začiatkom marca budú dostupné:
https://www.bwarms.sk/739-echelon/
Gabo.45
prispievateľ

Tak už je v predaji 8)
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa dantes »

Ak sa mozem spytat,cim je Echelon zaujimavy?
matkoo
prispievateľ
Registered for: 7 years 2 months

Príspevok od používateľa matkoo »

Nebudes musiet riesit platnicky ked vymenis kolimator
Spust nieco ako sig p320 kontajner,
Gabo.45
prispievateľ

dantes napísal: 22 Feb 2024, 22:58 Ak sa mozem spytat,cim je Echelon zaujimavy?
Líniami, krivkami :mrgreen: Okrem toho uz spominany system montaze optiky, casom pribudnu aj farebne varianty ramov. Spust je tiez z tych lepsich.
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa dantes »

Vdaka!
Wildshot33
prispievateľ
Registered for: 13 years

Príspevok od používateľa Wildshot33 »

Tak nakoniec som sa stal zatiaľ hrdým majiteľom toho nového "Etalónu" :D a okrem jedného incidentu s lietajúcim kolimátorom - Holosun EPS zjavne nepatrí medzi tých 30 kolimátorov, ktoré tak úžasne držia bez platničky na ňom... - výrobca to samozrejme zvalil na mňa, hoci som urobil do bodky všetko tak ako napísali... podlepené skrutky loctiteom, správna montážna sada pinov - tie inak absolútne nepôsobili moc dôveryhodne keď som kolimátor na ne položil, tak mal vôlu dopredu aj dozadu okolo 1mm, čo je sakra dosť... nuž ale dobre... Mimochodom stalo sa to po asi 120 ranách. Inak pištoľ ako taká je velice dobrá podľa môjho skromného názoru - spúšť porovnateľná dokonca aj s pištoľami ako Walther PPQ či PDP, mieridlá orig. trítiové v cene, všetky ovládacie prvky obojstranné no dobre navrhnuté - nič nezavadzia, zásobníky sa nerozpadli zatiaľ :D (ako v rôznych videách na YT :lol: ) a to som dokúpil pár, nech mám aspoň 5. COG alebo inými slovami ten ich vyberací spúšťový mechanizmus som mal už vonku, no nevrtal som sa v ňom zatiaľ. Chrbát rukoväte sa dá naozaj meniť asi najľahšie zo všetkých pištolí, ktoré som zatiaľ mal v rukách a slúži dokonca aj ako malý vytláčací nástroj na pomoc pri rozborke mechanizmu. Behom mesiaca čo ju zhruba vlastním som už z nej stihol vybúchať okolo 650 nábojov a spoľahlivosť zbrane bola 100%. A keďže mám verziu s hlavňou so závitom, zostáva mi už len vyskúšať ako funguje s nejakým tým tlmičom 8) no zatiaľ nie som rozhodnutý, aký si zakúpim (ak by mal niekto v okolí NR nejaký fajný a bol by ochotný vybehnúť na strelnicu, uvítal by som to veľmi vrúcne :D ) . Takže k celkovému hodnoteniu ako v škole za mňa zatiaľ známka 2 skrz ten kolimátor.
Gabo.45
prispievateľ

Echelonovský update: kompaktné varianty taktiež v predaji.
https://www.bwarms.sk/827-echelon-4-0c/
kalimerko
občasný prispievateľ
Registered for: 1 month

Príspevok od používateľa kalimerko »

Ahojte.

chcem si kúpiť echelon 9x19 Dĺžka hlavne: 114 mm (4.5")

majú verziu s kompenzátorom build-in, alebo bez. KTORÝ SI VYBRAŤ???

niesom skúsený strelec a zbraň budem nosiť proti zvieratkám (medvedíky a diviaky na Slovensku).....čiže stále.
radec
občasný prispievateľ
Registered for: 8 years 1 month

Príspevok od používateľa radec »

IMG_20250122_193256.jpg
Echelon mam 2mesiace, a vystrelene do 1000nabojov, zatial ziadna zavada, spust je lepsia ako na Glocku, no prvy problem prisiel pri kolimatore a to ze nedokazete nahodit kolim s vortex zakladnou k tomu je treba doobjednat platnicku ktoru sa mi zohnat na sk ani v cz nepodarilo. Tak som presiel na vector frenzy 1x22x26 ale pozor musel som cca 0,5mm zbrusit zo skrutiek pretoze prava skrutka trocha tlacila na pruzinu vytahovaca, potom som zistil ze tento kolim asi nebude uplne vhodny na tuto pistol pretoze predna cast sklicka je zarovno s celom zaveru a vzdy po cca 20ranach ho zaspinia spaliny a uz takmer nic cez sklicko nevidno a treba ho poutierat a to ako s fabrickym tak aj s prebijanym strelivom, prikladam aj foto. Takze zatial zbrani nemozem nic vytknut len sa snazte kupit ine kolimatory ako ja :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "HS-Product - HS9, HS45, XDM9, XDM45 "