Predovky - ako začať?
- Black Powder
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 10 months
Chodí sem niekto z nejakého klubu zameraného predovšetkým na čierny prach? Zn. stredné Slovensko
To: sniper68
Ja sice ziaden klub v okoli TN nepoznam, ale sam vlastnim perkusnu zbran a bol byl som rad keby sa tu z okolia Tn nasiel niekto kto si spolu so mnou zastriela. Ako tak pozeram tak strelnica v TN je este v nedohladne...
Ja sice ziaden klub v okoli TN nepoznam, ale sam vlastnim perkusnu zbran a bol byl som rad keby sa tu z okolia Tn nasiel niekto kto si spolu so mnou zastriela. Ako tak pozeram tak strelnica v TN je este v nedohladne...
Ahojte,
od piatku 26.5.2017 som cerstvym drzitelom pusky Ardesa Kentucky s perkusnym zamkom. Precital som toho dost na viacerych forach a poviem ze mam z toho pekny gulas v hlave a vidim ze budem musiet prist na to sam co bude najlepsie pre mna a moju pusku. Hlavne som sa chcel spytat ci je tu niekto z BA kto sa venuje tomuto konicku a chodi aj strielat na strelnicu. Bol by som rad ak by som sa mohol pridat a keby ma prakticky zasvetil do tajov strielania z predoviek a hlavne manipulacie atd.
Dakujem za kazdu odpoved.
od piatku 26.5.2017 som cerstvym drzitelom pusky Ardesa Kentucky s perkusnym zamkom. Precital som toho dost na viacerych forach a poviem ze mam z toho pekny gulas v hlave a vidim ze budem musiet prist na to sam co bude najlepsie pre mna a moju pusku. Hlavne som sa chcel spytat ci je tu niekto z BA kto sa venuje tomuto konicku a chodi aj strielat na strelnicu. Bol by som rad ak by som sa mohol pridat a keby ma prakticky zasvetil do tajov strielania z predoviek a hlavne manipulacie atd.
Dakujem za kazdu odpoved.
V Ba sú hneď 2 strelecké kluby, v ktorých sú aj predovkári - SAV Ba a Slovnaft Ba, skús sa ísť pozrieť tam
aparapi: Dakujem za info, samozrejme sa tam skocim pozriet a poinformovat sa kedy tam byvaju predovkari a zapadnem do davuaparapi napísal:V Ba sú hneď 2 strelecké kluby, v ktorých sú aj predovkári - SAV Ba a Slovnaft Ba, skús sa ísť pozrieť tam
Ahojte, vedel by sa niekto vyjadriť k tomu ako je to aktuálne na trhu s predovkami ? Väčšina predajcov aktuálne--> 3.9.2024 neponúka perkusné revolvery, prípadne perkusné guľovnice na predaj. Akosi mi uniklo to, čo je toho dôvodom a teraz príde tá naivná časť otázky-- kedy je predpoklad, že sa to pozitívne zmení a predovky budú opäť v ponuke na predaj ako tomu bolo v minulosti ?