CZ P-07

UmiNeywitz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 1 year 9 months

Príspevok od používateľa UmiNeywitz »

Dakujem za odpoved, take nieco som si aj myslel. Ked sa mozem opytat ako sa da spravit nakup z cajun GW? Cez ich ofiko stranku mi nedovoli objednat veci ako sadu pruzin mimo US.
Bamboocha
prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 7 months

Príspevok od používateľa Bamboocha »

ked pojdes do FAQ na stranke najdi cast international customers abo tak volajako sa to vola a je tam gmail, mail na jedneho typka na ten mail napises o co mas zaujem, nesmu to byt zbranove casti, mozu to byt len suciastky vyrobene odnich, napr chcel som CZ plug na hlavnu pruzinu, lebo origo je tam to ocko pre vojenske a policajne pouzitie ked chces pripevnit k opasku a sa mi to nepaci, mi odpisal, ze to nemoze lebo je to zbranova cast od OEM vyrobcu, ale ich suciastky sa nerataju za zbranove casti.

potom ti odpise a vyrobi fakturu rataj, ze pripocita vysoke postovne ak si dobre pamatam bolo to 80 dolarov, mozno bude uz vyssie.
Po zaplateni asi cez paypal, som bol potom v nevedomosti hadam aj 3 mesiace a ked uz som chcel pisat, ze ci nema dajake info sa to zrazu objavilo.
Toto bolo asi 2-3 roky dozadu takze ci bude nieco inak, alebo to vobec este takto funguje netusim.
UmiNeywitz
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 1 year 9 months

Príspevok od používateľa UmiNeywitz »

Dakujem za odpoved, je dobre mat info od cloveka co to realne absolvoval. Trochu som sa obaval, ze to bude nejaky krkolomny postup s obmedzeniami, ale ked clovek nieco chce tak to obsolvuje :)
matyashisko
prispievateľ
Dátum registrácie: 3 years 7 months

Príspevok od používateľa matyashisko »

Mne sa zda, ze uz vobec neposielaju. Ale mozem si to mylit s M-Carbo. Viem, ze niekomu z nich som v nedavnej minulosti takto pisal na medzinarodny dopyt a odkazali ma najst si obchod v EU. Ze uz priamo posielat ziadne gun parts nemozu.

Takto som komunikoval aj s JohnnyGlock a to iste... Jedine cez preposlanie z "US schranky" a to sa naklady na male veci dostavaju na neunosnu uroven.
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"